Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Оша отиде во непознат правецПрегледај го приврзокот 94426
Се надевам дека не прекршувам никаков закон со поставување на сликава, а ако прекршувам ќе се бранам со законот со борба
Озбилно, каде е детево бе, го снема од серијава.
Може некој да ми објасни од кај дошле овие The Andals?
Знам дека на почетој биле Children of the Forrest и First Men и после дошле овие.
Ама од кај дошле не ми е јасно.
Ставете во спојлер, зашто има осетливи на темава.
Може некој да ми објасни од кај дошле овие The Andals?
Знам дека на почетој биле Children of the Forrest и First Men и после дошле овие.
Ама од кај дошле не ми е јасно.
Ставете во спојлер, зашто има осетливи на темава.
Некој што има читано македонската верзија од Топер да каже нешто за преводот? Добар е или Хари Потер стил е? Планирам да ја земам првата книга па ме интересира како е преведена.
Не, стварно. Не разбрав баш.
Значи ли постон на wot дека сеа муабетите што ги водевме до сеа у темава треба у споилер да се стават? Дали така под споилер скриено, смее секакви споилери да се ставаат или само муабетите од темава што предходно слободно ги водевме?
Ја прашуем што смее да стои во споилери?Еве да ви прераскажам , не треба да се ставаат информации за нешто што е поврзано со идните сезони , теории од лица што го читале книгите т.е глумат дека ставаат теории . Коментирање на изминатите епизоди е дозволено но во рамките на дејствата што се случиле во тие епизоди. Праша нешто ob1 му се одговори во текст но и со линк кој треба да биде во спојлер бидејќи содржи многу други информации покрај тоа што го бараше ob1.
Тие што ги толкуваат упатствата на wot како престроги всушност намерно ги оквалификауваат како престроги при што ги извитоперуваат ограничувањата , суштината е дека им се губи можноста да изиграваат smartass на темава .
Ја прашуем што смее да стои во споилери?
Дали секакви споилери?
Аман, ме разбира ли некој?
Праша нешто ob1 му се одговори во текст но и со линк кој треба да биде во спојлер бидејќи содржи многу други информации покрај тоа што го бараше ob1.