Game of Thrones

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ама ја затупевте и вие веќе сеа...
Ептен.
Ама па и страв ми е да прашам што се очекува од битката на ѕидот која очигледно е се поблиску.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Ама ја затупевте и вие веќе сеа...
Не сме затупеле.
Само сакам точно да знам што смее, а што не, да се става во споилер опција.
Ко што разбрав од Ricky, не смее све да се става под опција соилер.

Значи ја цело време зборам за тоа што смее, а што не да се става под опција споилер.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не сме затупеле.
Само сакам точно да знам што смее, а што не, да се става во споилер опција.
Ко што разбрав од Ricky, не смее све да се става под опција соилер.

Значи ја цело време зборам за тоа што смее, а што не да се става под опција споилер.
Абе поентата беше што точно спаѓа под спојлери. Не може под спојлер да стаиш општоприфатен спојлер (нешто прочитано од книгите или на интернет = да знаеш точно што ќе се случи). Али некои сметаат дека и спојлер се некои DVD Extras кои ја никад не сум ги изгледал, па тоа беше муабетот. Вистински спојлери у никој случај не може.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Абе поентата беше што точно спаѓа под спојлери. Не може под спојлер да стаиш општоприфатен спојлер (нешто прочитано од книгите или на интернет = да знаеш точно што ќе се случи). Али некои сметаат дека и спојлер се некои DVD Extras кои ја никад не сум ги изгледал, па тоа беше муабетот. Вистински спојлери у никој случај не може.
ОК, фала, тоа сакав да го знам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тие екстрас неколку пати ги имаше на темава и ги дискутиравме. Ти препорачувам да ги изгледаш, ќе знаеш повеќе зошто се случуваат некои работи, кои серијава немаше време да ги објасни.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Читам коментари на некое си видео на youtube, тотално неповрзано со серијава и еден си коментирал нешто за видеото, а во втората реченица еден од поголемите спојлери за серијава. Дали се сериозни луѓево? Среќа ги имам книгите читано, инаку страшно ќе се напнев.
Која е потребата на другите луѓе да им го расипеш уживањето?:rolleyes:
Смртта на Оберин беше мноогу подвратна отколку што очекував.
Гревниот.
Уште малку и пак чекање... И чекање...

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
И после темава имала повеќе страни од таа на ЛОСТ.. па ке има кога 200 страни се препукувања за што е спојлер а што не ..
Затоа поштено со години ќе се препукуваш дали биле мртви цело време или не.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Читам коментари на некое си видео на youtube, тотално неповрзано со серијава и еден си коментирал нешто за видеото, а во втората реченица еден од поголемите спојлери за серијава. Дали се сериозни луѓево? Среќа ги имам книгите читано, инаку страшно ќе се напнев.
Која е потребата на другите луѓе да им го расипеш уживањето?:rolleyes:
Смртта на Оберин беше мноогу подвратна отколку што очекував.
Гревниот.
Уште малку и пак чекање... И чекање...
Нема сигурно место на интерент, и на форум за готвење да идеш да видиш некој рецепт, гарант спојлер од ГОТ ќе те пречека некаде.

O

ob1

Гостин

Само што ги изгледав овие History and Lore и се прејаки. Муабетот ми беше конкретно за ова видео. Откога ги протерале првите WW и го изградиле ѕидот, после некое време дошол некој што се прогласил за Крал позади ѕидот и овие од Night's Watch заедно со Wilding's и Старкови отишле и го убиле тој кралот и после овие Wildling's ги оставиле пак позади ѕидот?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
На времето и јас се плашев толку многу од спојлери на темава што не отварав ништо што е ставено во
a

Kajgana Shop

На врв Bottom