Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Ептен.Ама ја затупевте и вие веќе сеа...
Ама па и страв ми е да прашам што се очекува од битката на ѕидот која очигледно е се поблиску.
Ептен.Ама ја затупевте и вие веќе сеа...
Не сме затупеле.Ама ја затупевте и вие веќе сеа...
Абе поентата беше што точно спаѓа под спојлери. Не може под спојлер да стаиш општоприфатен спојлер (нешто прочитано од книгите или на интернет = да знаеш точно што ќе се случи). Али некои сметаат дека и спојлер се некои DVD Extras кои ја никад не сум ги изгледал, па тоа беше муабетот. Вистински спојлери у никој случај не може.Не сме затупеле.
Само сакам точно да знам што смее, а што не, да се става во споилер опција.
Ко што разбрав од Ricky, не смее све да се става под опција соилер.
Значи ја цело време зборам за тоа што смее, а што не да се става под опција споилер.
ОК, фала, тоа сакав да го знам.Абе поентата беше што точно спаѓа под спојлери. Не може под спојлер да стаиш општоприфатен спојлер (нешто прочитано од книгите или на интернет = да знаеш точно што ќе се случи). Али некои сметаат дека и спојлер се некои DVD Extras кои ја никад не сум ги изгледал, па тоа беше муабетот. Вистински спојлери у никој случај не може.
Тие екстрас неколку пати ги имаше на темава и ги дискутиравме. Ти препорачувам да ги изгледаш, ќе знаеш повеќе зошто се случуваат некои работи, кои серијава немаше време да ги објасни.Абе поентата беше што точно спаѓа под спојлери. Не може под спојлер да стаиш општоприфатен спојлер (нешто прочитано од книгите или на интернет = да знаеш точно што ќе се случи). Али некои сметаат дека и спојлер се некои DVD Extras кои ја никад не сум ги изгледал, па тоа беше муабетот. Вистински спојлери у никој случај не може.
Затоа поштено со години ќе се препукуваш дали биле мртви цело време или не.И после темава имала повеќе страни од таа на ЛОСТ.. па ке има кога 200 страни се препукувања за што е спојлер а што не ..
Нема сигурно место на интерент, и на форум за готвење да идеш да видиш некој рецепт, гарант спојлер од ГОТ ќе те пречека некаде.Читам коментари на некое си видео на youtube, тотално неповрзано со серијава и еден си коментирал нешто за видеото, а во втората реченица еден од поголемите спојлери за серијава. Дали се сериозни луѓево? Среќа ги имам книгите читано, инаку страшно ќе се напнев.
Која е потребата на другите луѓе да им го расипеш уживањето?
Смртта на Оберин беше мноогу подвратна отколку што очекував.
Гревниот.
Уште малку и пак чекање... И чекање...