wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.690
- Поени од реакции
- 34.203
Исто е. Од еxtras, history and lore ги збори на јутуб.Добро, како прво, не викај, ме оглуве.
Како второ, еве јас не ги гледам додатоците. Не знам што е тоа History and Lore. За историјата ја гледам само ComicGirl затоа што има добри цицки, да ги немаше ништо немаше да знам.
Врати се!
И јас гледам History and Lore ама на крајот на сезоната кога искачаат сите. Така да, за мене тоа што вие го знаете, колку и малецок да бил спојлерот - е спојлер.
Мислам дека е сосема колегијално и не е воопшто тешко да напоменате дека зборите за нешто што друг ИМА ГОЛЕМИ ШАНСИ да не го знае (сеуште) или да го ставите во спојлер.
Ништо не губите вие освен во естетика на трудот напишан, а другите добиваат многу as in живеење во темница како што сакаат.
Така да, еве ова е официјално спојлер.
Друго ќе ставаме во спојлер и кастинзите. Оти индиректно е спојлер. Јас да незнаев дека е променет the mountain немаше да знам кој ќе победи меѓу него и Вајперот.
Ебеното име на епизодата на imdb e спојлер. И не им е прв пат. Сигурно нов глумец нема да бараат, се нема појавено 8 епизоди, и за 2 минути да изгуби.
Трето, како може некој што му се гледани книгите да пишува теории? Ова ми е необјаснливо, ама е премногу педерски колку што е истите кога потврдуваат или негираат невини теории од нас смртниците. Така да мислам дека ако сте воопшто луѓе, делот околу зборување за приказната тука ќе го скокате, и ќе се задоволувате во темата во литература. Незнам зошто воопшто ви би било задоволувачки овде на прво место. Теории од прочитани книги несакаме.
Несакаме исто пастирање теории од шкљ страни. Незнаеме како дошле до нив, не секој приметува дали Џејми гледал подолго една секунда у Варис одошто треба!
Такви глупости се еве официјално спојлер, и ќе бидете казнети за тоа.
Другите дефиниции за спојлер ги знаете. Место поединечно предупредување сега сте сите опоменати доволно, бришени доволно и запознаени со правилата доволно.
Следни спојлери идат на одмор од форум, колку и Ацид ова да не го сакал.
Зборење за епизодата е дозволено уште истата вечер!
Вратете се сега на дискусии за серијата, место што е спојлер.