Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам дека се претерува со ова со спојлериве освен со @iksimkd. Брат ти лупна спојлер за наредна епизода, значи твоето беше спојлер, никаде не беше кажано во оваа епизода дека
Планината ќе умре, се што видовме ние беше дека го смачка Оберин, дека легна до него, ама дали ќе умре е ствар на следна епизода. Е сега да можеш да имаш теорија дали умрел или не, ама ти го пиша тоа како да го знаеш (што ваљда го знаеш). Џабе се лутиш кога плесна спојлер за наредната 9та епизода кога ваљда верувам дека ќе откриеме за Планината (и не не ме интересира дали ќе биде тогаш, дали не).

А реално - колку ти менува дали ќе се случи тоа или не? :D

А реално - колку ти менува дали ќе се случи тоа или не? :D
Абе океј не дека е некој огромен спојлер ама пак глупо е...можда поради тоа цел chain of events ќе има, шо знам тоа ретардираниот ум на Мартин смислил.

Ako vo tek na prva sezona mi kazes deka Stanis ke go napadne Kingslanding vo vtora toa za mene e spojler zosto mi ja ubiva neizvesnosta i znam deka Stanis nema da odi pod noz vo dogledno vreme. Ja sakam da ja gledam serijava so filing deka sekoj moze da bide roknat vo sekoe vreme, bez toj filing serijava ne mi e nisto posebno. Vo prv post e ubavo definirano sto e spojler, znam posto licno jas definirav. Sega vie koristite sto wot e zaljuben a dzimej ima dignato race od vas pa si igrate kurtasak.

Знам дека сите ја сакате премногу серијата, и реално у денешно време е многу тешко да не начекаш спојлер. Но параноични сте на темава ко заљубени средношколки. Секое дискутирање на настани што ќе се случат во иднината ќе носи препукувања тука затоа што некој ќе мисли дека некој знае повеќе и тоа што го кажува не е само теорија.

Додека се препукувате тука може на некој да му текне да се логира и да напише 2-3 многу битни информации за наредна епизода/сезона и тоа е тоа, удирајте си ја главата во ѕид после. Дечкото ќе си добие бан и ќе чита после како се нервирате. Chill.

Едноставно е, со секое влегување на темава ризикувате. Со секој муабет околу серијава со колега/другар ризикувате. Едноставно тоа е. Изолирајте се во подрум и нема ништо да знаете. Дечкото кажал дека ќе умре Планината, па најлогично е да умре, 2-3 пати го прободе, или па Пајсел ќе го оперира у Систина.:icon_lol:

Ako vo tek na prva sezona mi kazes deka Stanis ke go napadne Kingslanding vo vtora toa za mene e spojler zosto mi ja ubiva neizvesnosta i znam deka Stanis nema da odi pod noz vo dogledno vreme. Ja sakam da ja gledam serijava so filing deka sekoj moze da bide roknat vo sekoe vreme, bez toj filing serijava ne mi e nisto posebno. Vo prv post e ubavo definirano sto e spojler, znam posto licno jas definirav. Sega vie koristite sto wot e zaljuben a dzimej ima dignato race od vas pa si igrate kurtasak.

Болдот за секого би било спојлер, тука се согласуваме. Тоа што не се согласуваме, е дека си играме курташак, и дека спојлер од таква (па и помала магнитуда) е пишан на темава без да бидат преземени соодветни мерки. Како што кажаа претходно, претерувате.

Ја мислам беше споилер за прва сезона тоа што беше објавено дека Шон Бин е одбран за улогата на Нед Старк. Тогаш сите веќе знаеја дека ќе умре.

1526704_10201994344768873_5124473244817082127_n.jpg

Колку грда фризура има Санса , како бабина плетенка. :вонзем:

Ја мислам беше споилер за прва сезона тоа што беше објавено дека Шон Бин е одбран за улогата на Нед Старк. Тогаш сите веќе знаеја дека ќе умре.

1526704_10201994344768873_5124473244817082127_n.jpg

Го заборавил Еквилибриум тој што го правел мемево :D

Се сложувам дека се претерува со ова со спојлериве освен со @iksimkd. Брат ти лупна спојлер за наредна епизода, значи твоето беше спојлер, никаде не беше кажано во оваа епизода дека
Планината ќе умре, се што видовме ние беше дека го смачка Оберин, дека легна до него, ама дали ќе умре е ствар на следна епизода. Е сега да можеш да имаш теорија дали умрел или не, ама ти го пиша тоа како да го знаеш (што ваљда го знаеш). Џабе се лутиш кога плесна спојлер за наредната 9та епизода кога ваљда верувам дека ќе откриеме за Планината (и не не ме интересира дали ќе биде тогаш, дали не).

Не е точно дека тоа го напишав. Мислењето ми е избришано но ако се сеќавам добро никаде не спомнав дека Планината СИГУРНО ќе умре! Како може да го напишам тоа кога еве искрено ти кажувам дека книгите ги немам прочитано и појма немам дали Планината стварно ќе умре во наредната епизода! За мене самиот има доста работи што не ги знам а не пак да пуштам недефиниран спојлер за кој не се ни знае дали е точен или не. Јас знам дека напишав детали од епизодата, всушност како еден вид ревју за епизодата во кој го кажав моето мислење за секоја од сцените поединечно, а тоа не е спојлер. За последната сцена на Оберин со Планината кажав дека борбата беше одлична но дека траеше премногу кратко, пократко од муабетот меѓу Тирион и Џејми но дека сум кажал оти Планината сигурно ќе умре тоа не е точно ако ме служи добро меморијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom