Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
http://asoiaf.westeros.org/

иако не ми е добро усовршен англискиот, овде налетав на доста спојлери, не го читајте форумов, особено темите за идните епизоди. Гадно ќе се заебете.
имаш таму подфорум за серијата само, и таму бааѓи асални луѓе пишуваат со многу аргументи и теории и слично. помали се шансите таму да налеташ на спојлер отколку овде, освен нормално ако се изгубиш во подфоруми на кој не смееш да си дозволиш да се изгубиш

А на што очекуваше да налеташ на форум со таков наслов? :D

пребарував по гуглов порано, барав форум за гејм оф тронс, ми требаше многу, многу и налетав на овој, кратко беше за да го сфатам насловот, отворив одма видов тоа што ми треба, и потоа продолжив да го читам, за жал :D

Има протечено видео од аудицијата за ќерките на Оберин.

За најстарата ќерка на аудицијата е ќерката на Французинката од Лост, Алекс мислам се викаше.

пребарував по гуглов порано, барав форум за гејм оф тронс, ми требаше многу, многу и налетав на овој, кратко беше за да го сфатам насловот, отворив одма видов тоа што ми треба, и потоа продолжив да го читам, за жал :D
Знам како е. И јас еднаш така случајно ќе го јадев. Мислев стриптиз клуб е, а тоа пишуваше градинка и градинка да ти било. Се случува секому. :(

10313953_10152048529620825_1133798184732328241_n.jpg

1957998_713323275394580_5789428881286748434_n.jpg

А ќе ви ебам матер се утепав од разлистување за една епизода 200 страни сте пишале.... е сега само некој ако ми каже дека е репост..
SUNo8wV.gif
Друже, репост е ова, уназад 20-тина страни некој го постираше мислам. Но пак смешно како и да е. :P :) :) :) :)

Абе зашто ми го избришавте коментарот? па у preview-то од наредна епизода го има тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom