Game of Thrones

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
http://asoiaf.westeros.org/

иако не ми е добро усовршен англискиот, овде налетав на доста спојлери, не го читајте форумов, особено темите за идните епизоди. Гадно ќе се заебете.
имаш таму подфорум за серијата само, и таму бааѓи асални луѓе пишуваат со многу аргументи и теории и слично. помали се шансите таму да налеташ на спојлер отколку овде, освен нормално ако се изгубиш во подфоруми на кој не смееш да си дозволиш да се изгубиш

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
А на што очекуваше да налеташ на форум со таков наслов? :D
пребарував по гуглов порано, барав форум за гејм оф тронс, ми требаше многу, многу и налетав на овој, кратко беше за да го сфатам насловот, отворив одма видов тоа што ми треба, и потоа продолжив да го читам, за жал :D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има протечено видео од аудицијата за ќерките на Оберин.

За најстарата ќерка на аудицијата е ќерката на Французинката од Лост, Алекс мислам се викаше.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
пребарував по гуглов порано, барав форум за гејм оф тронс, ми требаше многу, многу и налетав на овој, кратко беше за да го сфатам насловот, отворив одма видов тоа што ми треба, и потоа продолжив да го читам, за жал :D
Знам како е. И јас еднаш така случајно ќе го јадев. Мислев стриптиз клуб е, а тоа пишуваше градинка и градинка да ти било. Се случува секому. :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А ќе ви ебам матер се утепав од разлистување за една епизода 200 страни сте пишале.... е сега само некој ако ми каже дека е репост..

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
А ќе ви ебам матер се утепав од разлистување за една епизода 200 страни сте пишале.... е сега само некој ако ми каже дека е репост..
Друже, репост е ова, уназад 20-тина страни некој го постираше мислам. Но пак смешно како и да е. :P :) :) :) :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Абе зашто ми го избришавте коментарот? па у preview-то од наредна епизода го има тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom