Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.006
- Поени од реакции
- 61.862
Da se pofalam, smeniv avatar posle dolgo vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш размислував за овој, пошто нели го мења лицето, јако би било да испадне дека он уствари е некој од моменталните ликови и ко што сите не интересира како ги убива луѓето, да се открие на таков начин, неочекувано да убие некој
Am I dreaming too much?
Уште плови, а Брадерхуд си стојат како што ги оставијаНего што се случи со тоа копилето на Роберт Баратеон, не ми текнува како се викаше, што го грабна Мелисандре од Брадерхуд? Кога сме кај нив, што се деси со Брадерхуд (Берик и Торос)?
Искрено, мислев дека така ќе биде, дека ќе направат малку посурово да делува (немав појма како е во книгата) и малку се изненадив кога видов дека тоа се остатоци од козата. Бидејќи кога змејот распали, и детото беше во близина на козите.Мал факт од книгите за сцената со Дрогон.
во книгите е многу по монструозно отсликано , Дрогон не пали коза, туку детето го запали. И козарот истура пред Дени човечки коски.
Quaithe of the Shadow. Релевантен лик е за стори аркот на Daenerys, нејзините предвидувања кои се многу енигматични ќе ја прогонуваат Dany понатаму. Дел од одлуките кои ги донесе или ќе ги носи се инспирирани од тие предвидувања.Што толку се напали бе по оваа заплоченава? Не дека некој битен и ептен голем лик беше до сеа...
Да не замарам, прочитај си ако повеќе те интересира низ интернет зашто мислам дека Quaithe е лик кој лесно може да се пресече од серијата и на никој да не му недостасува. А дека е битна, битна е.![]()
И мене ова ми остана нејасно, што толку му згрешил Тирион што Варис не може никогаш да му го заборави?Што беше поентата со муабетот на Варис после сведочењето?
Sadly, my lord, I never forget a thing
Битката меѓу Јара и Ремзи џабе ја чекав толку. Не дека не ми беше интересна за гледање, Ремзи ми е еден од омилените споредни ликови, али очекував дека све тоа ќе биде помасивно некако.
И мене ова ми остана нејасно, што толку му згрешил Тирион што Варис не може никогаш да му го заборави?
Ете тој што ми викаше, дека не можеле ништо да сменат за Денерис режисерите за да ја направат поинтересна пошто си е 100% од книгата. Сеа глеј како потапа ја праат, колку помоќно ќе било коски од дете да извади типот. Значи не е само до книгата...
I told you so! Само забораив кој беше![]()
Погледај ги сцените од предходните епизоди што ги даваат пред да почне 6та епизода, одговорот е таму.И мене ова ми остана нејасно, што толку му згрешил Тирион што Варис не може никогаш да му го заборави?