Ф
Фил Ајви
Гостин
Баш заборавив на серијава и ете ти го Интериста да ме потсети дека уште пола година има до втората сезона. FML
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моеш ко мене, да ги прочиташ книгите и со секое свое појавување, да влеваш страв кај сите тие кои неќат нишо да знаат све док не излезе втора сезона.Баш заборавив на серијава и ете ти го Интериста да ме потсети дека уште пола година има до втората сезона. FML
Во право е сценаристот. Актерите, приказната, ефектите, уствари се живо вкупно, се толку добри што изградија толку добра репутација на серијава на тој начин што воопшто не и требаат големи имиња, кои само ќе цедат пари од буџет.Новите актери кои ќе ги играат новите ликови во втората сезона... многу ги има...
HBO’s Emmy-nominated drama Game of Thrones continues to fill out its cast as production is under way on Season 2.
British actor Patrick Malahide has been cast as Lord Balon Greyjoy, the head of the house of Greyjoy, The Hollywood Reporter has confirmed.
Balon is the ruler of the Iron Islands and father to Theon (Alfie Allen) and Yara (Gemma Whelan).
Malahide joins a growing cast that includes recent additions Robert Pugh as Craster, Roy Dotrice as Pyromancer Hallyne; German actor Tom Wlaschiha as Jaqen; andWhelan as Yara. Other additions include Stephen Dillane as Stannis Baratheon; and Carice van Houten as Melisandre.
Gwendoline Christie was also added as Brienne, Maid of Tarth, as was Natalie Dormer, who will play Margaery Tyrell.
Без најавуваниот Џерард Батлер и без некоја „ѕвезда“. Еден од сценаристите (демек на шала) рекол „- Што ќе ни е нова ѕвезда кога имаме добитник на ЕМИ во тимот.“![]()