Game of Thrones

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
War of the five kings, а само Renly умре, така да остануваат уште четворица. Најверојатно Balon не го вбројуваш, ама и тој си се прогласи за крал. :D
Добро тој е нешто као отсечен нели, не се важи. Sansa = Iron Throne. :свиркам:

п.с.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Веќе сум 99 посто сигурен кој го има фатено Теон. Теоријата моја, која сепак можеби не е ни точна - (која сака нека чита понатаму, кој не сака, ок)

тоа се фамилијата Болтон.

Доказ 1: Нивното знаме.

Очигледно е тука, дека се работи за човек закачен на греди во форма на Х. Не сакам ич да гуглам за серијава, па не ни барав ни сеа како изгледа нивното знаме, али тоа што го гледав до сеа - тоа е.

Доказ 2:

Трубата со која свиреше тоа копилето во последната епизода. Како што беше крајот на сезоната, пред замокот беше војска која свиреше со труба. Речиси истиот звук е. После онесвестувањето на Теон од своите војници, не знаеме што се случило понатаму, па може неговите војници или го оставиле на Болтоновциве или едноставно биле поразени.

Не ме тепајте ако грешам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не грешиш, тоа се шпекулира уште од прва епизода :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Навистина не ми влегува во глава кој можи да го уништува Теон? :confused: Она е некој кој вистински го мрази лично него, некој роднина од децата што ги запали во Винтерфел? :confused:
Инаку малку поспора епизода од вообичаено, се изваде само со дијалогот помеѓу старците и дел од освојувањето на sидот.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Со тешки психички пореметувања ќе заврши актер(чево) што го глуми Џофри. Толку мрачна не беше ни сцената со обезглавувањето на Нед Старк. Најдобро ќе му беше да си остане на филмот со Бетмен.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.437
Поени од реакции
30.930
Кога Тајвин и рече на Олена дека со Лорас ќе изумре Тирел линијата...
Нели во книгите имаше Олена уште 2 внуци?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
дека се вљуби нубот во црвенокосиот скелет...
littlefinger на крај :cuc:
бабата со тајвин само потврди дека ми е од поомилените ликови сезонава ако не и нај
Алооооооооооо доста!!!!!!!! НЕКОЛКУ КЛАСИ Е МАРЏЕРИ НАД САНСА

P

PewDiePie

Гостин

^ И Калиси :love:

Добра епизода,малце млитава на моменти ама ја извадија дијалозите.
Тајвин и Олена јако се надмудруваа,Олена за Сенси-she old хахаха burned
Мачењето на Тион станува досадно
Јако се пецкаат Сенси и Тајрон,на крај ќе го наебат ради татко им. :D
Арја треба малку повеќе скрин тајм да добие,исто и Брајан,скроз ме изгуби тој,де кошмари де тие што им се приклучија,не сфаќам што им е поентата што се случува.
Дебелиот си фати пиќе. :icon_lol:
Јејми изгледа се затреска во машкуданката,за нејзе знаевме дека го мерачи оддамна.
Санса е дефиниција за глупа,неснаодлива и наивна. :facepalm:
Роб што ќе прави сеа со неговата вистинска жена ќе ја остави ? На крај од толку ебавање со сите со к во рака ќе си остане.
Следна епизода Калиси ќе грми ! :cool:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.390
Поени од реакции
18.541
Роб нема да ја остави неговата жена,туку договрија тој роднината негов да се ожени.

H

HoT IcE

Гостин
Интересна епизода, со другарчиња коментирам, и се жалат како им била тапа и досадна епизода, за малце заспале, и тогаш сфатив со какви кактуси правам муабет за ГоТ, ми се идеше очи да им извадам али ајде. Епизодава иако беше спора беше доста јасна и даде добар приказ за ликовите и за сплетките околу тронот, имавме неколку предобри дијалози и интересни моменти. Ама не знам како на луѓево да објасниш дека ова не е трилер-акција-мистерија, туку драма и дека се работи според книга, сите очекуваат колење, да фрчат змејови на сите страни и да плукаат оган, не ми е јасно стварно, fuck you american stupid faggots!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.711
Добро, никој нема муда да признае дека последната епизода беше убер-досадна?

H

HoT IcE

Гостин
Не беше бе, бар за мене. Ја уживам секоја ебана епизода од серијава, и досега не сум имал ниту една досадна епизода, во секоја епизода има нешто ново, нешто плус во врска со ликовите, ја гледам детално, полн у детали, не ја гледам површно за да ми е досадна. Може дека ја гледаш набрзинка и површно ти е досадна, ама мене не ми беше ич.:D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.337
Тоа цела 3 сезона е тапа, ама ајде да не го кршиме филмот на пајташиве, се гледа дека повеке иде на заработка серијава, што повеке сезони повеке кеш.

Мене ме интересира дали некој има над 30 години, што е екстремно заразен по серијава?

Kajgana Shop

На врв Bottom