Game of Thrones

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мене црвенава ми е најубавата жена во серијава.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.539
Поени од реакции
7.062
Мене црвенава ми е најубавата жена во серијава.
Ја направија стрелецов и Гендри големата.
Ариа им вика не ми се свиѓа оваа, и стрелецов и враќа, тоа е зашто ти си жена :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Џејми ако ја остави Бриена е геј. :mad:
Инаку фини дијалози. Толку треба за Џофри, една секунда да се појави го крева притисокот на човек.

Литлфингер кое “крипи“ човече е тоа.

И секако се случи дијалогот кој сите го чекавме. Браво за старите. :D

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Секси е, во право си. Али никот бе друже, па и аватарот. It doesn't make any sense. :pos:

Уште колку имаш до истекот на 6те месеци за повторно променување на никот? :D:D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Секоја чест за Maisie Williams (Arya) за тоа што иако е деснорака успева не само да држи меч, туку во епизодава и лак и стрела со лева рака :cuc:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Секси е, во право си. Али никот бе друже, па и аватарот. It doesn't make any sense. :pos:

Уште колку имаш до истекот на 6те месеци за повторно променување на никот? :D:D
Никот и аватарот се топ шо ги чепкаш :)... Иначе имам уште 5 месеци и 3 недели :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Одлична епизода. Можеби немаше многу акција, ама разговорите меѓу Тајвин и Олена, Серсеи и Тирион, Вирис и Литлфингер беа епски :cuc:
Иначе малце чудно ми падна, она што Мелисандра и го кажа на Арја: I see darkness in you. And in that darkness eyes staring back at me - brown eyes, blue eyes, green eyes. Eyes you'll shut forever. We will meet again.

E да, потајно се надевав Сноу да падне. Гледање саат време во ѕид > 5 минути сцена со Џон Сноу.
На почеток ми беше океј лик, со интересна позадина, ама само на тоа остана.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Иначе малце чудно ми падна, она што Мелисандра и го кажа на Арја: I see darkness in you. And in that darkness eyes staring back at me - brown eyes, blue eyes, green eyes. Eyes you'll shut forever. We will meet again.
Ваљда ќе биде одговорна или пак ќе убие многу луѓе. Мене сепак ми удира повеќе на тоа дека ќе предизвика нешто со што ќе умрат многу луѓе...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Ваљда ќе биде одговорна или пак ќе убие многу луѓе. Мене сепак ми удира повеќе на тоа дека ќе предизвика нешто со што ќе умрат многу луѓе...
lol wat darkness-ot e omrazata okolu koja stalno kenka i ja jade odvnatre, omrazata kon jofrey, cersei.. site sto gi broi stalno i valda nivnite oci ke gi zatvori.
Trk da vidite kakvi boi na oci nosat.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
инаку, за тронот моментално (без Калиси) се борат тројца.

Исто толку, тројца се борат и за Санса.

Where is your little doe-eyed whore тука? :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
lol wat darkness-ot e omrazata okolu koja stalno kenka i ja jade odvnatre, omrazata kon jofrey, cersei.. site sto gi broi stalno i valda nivnite oci ke gi zatvori.
Trk da vidite kakvi boi na oci nosat.
Calm your tits, не сум до толку забеган да гледам бои на очи. Јас на девојките не сум памтел бои на очи, па сеа на Џофри ќе гледам. Али ваљда си во право.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
инаку, за тронот моментално (без Калиси) се борат тројца.
War of the five kings, а само Renly умре, така да остануваат уште четворица. Најверојатно Balon не го вбројуваш, ама и тој си се прогласи за крал. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom