Ја направија стрелецов и Гендри големата.Мене црвенава ми е најубавата жена во серијава.
Секси е, во право си. Али никот бе друже, па и аватарот. It doesn't make any sense.Зашо бе?
<3
Никот и аватарот се топ шо ги чепкашСекси е, во право си. Али никот бе друже, па и аватарот. It doesn't make any sense.
Уште колку имаш до истекот на 6те месеци за повторно променување на никот?![]()
Ваљда ќе биде одговорна или пак ќе убие многу луѓе. Мене сепак ми удира повеќе на тоа дека ќе предизвика нешто со што ќе умрат многу луѓе...Иначе малце чудно ми падна, она што Мелисандра и го кажа на Арја: I see darkness in you. And in that darkness eyes staring back at me - brown eyes, blue eyes, green eyes. Eyes you'll shut forever. We will meet again.
lol wat darkness-ot e omrazata okolu koja stalno kenka i ja jade odvnatre, omrazata kon jofrey, cersei.. site sto gi broi stalno i valda nivnite oci ke gi zatvori.Ваљда ќе биде одговорна или пак ќе убие многу луѓе. Мене сепак ми удира повеќе на тоа дека ќе предизвика нешто со што ќе умрат многу луѓе...
Calm your tits, не сум до толку забеган да гледам бои на очи. Јас на девојките не сум памтел бои на очи, па сеа на Џофри ќе гледам. Али ваљда си во право.lol wat darkness-ot e omrazata okolu koja stalno kenka i ja jade odvnatre, omrazata kon jofrey, cersei.. site sto gi broi stalno i valda nivnite oci ke gi zatvori.
Trk da vidite kakvi boi na oci nosat.
War of the five kings, а само Renly умре, така да остануваат уште четворица. Најверојатно Balon не го вбројуваш, ама и тој си се прогласи за крал.инаку, за тронот моментално (без Калиси) се борат тројца.