Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ovie komentatorive se ispogazija od smeenje posebno za imidzot na hrvatskiot trener vikaat dobar stajling sepak uste sneg fali za se da e kompletno! joj treba da vodat Stilissimo a ne da komentiraat fudbal!
a koga go udrija so topka nesakajki glavniot sudija iskomentiraa deka alal da mu e na sudijata sto izdrzal takov strasen udar:pos2:
svasta
da be kakvi kiksivi imase!!!! nasive napgaat na gol i neznam koj suta i ovoj debilov vika shteta sto sutna na sega pletikosa morase da si isparlja noviot dres :pos2:

Zlatko Kalinski- eden i edinstven

PANDEMESIJA vo lazio, atmosvetata kaj publikata paga kako prviot esenski list i topkata se odbi od gol liniata :uvo:

Na Bugarskiot Eurosport sum se kinel od smeenje...:pos2:
Dva na Edin za odboro na Barselona , strahoten istrel iiiiii... Rascekna gredata ! I arbitaro mu dava cerven karton na vrataro :pos2::pos2:

Pancev po levata strana , Pancev po levata strana ... I sto kur bara Pancev po levata strana ?!

Pancev do Ringo , Ringo do Pancev ili kako kje kazeme na naski " nati go , daj mi go " !

:pos2:

Arsenal vs Man Utd....na A1...

92 minuta..vo tek...eve sansa za gol.....iiiii ima nema...nemaaaa....imaaa nema... ima gol..nema....gol gol gol ....pokazuva Howard Webb kon centarot..
:pos2::pos2:

Ако гледавте минатиот понеделник преглед на колото на А1, мислам дека беше натпреварот ридинг ливерпул што заврши 3 - 1 и овој коментаторов вика: И на ридинг му беше досуден удар од белата точка иако фаулот беше надвор од шеснаестерецот и на Hunt лесно му беше да го реализира седмерецот.

Се здркал со ракомет оти нашиве се многу јаки па се тие му се во паметот.

ПАѕи ситуација Аце Русевски боксува со типче од РУАНДА И нашиот коментатор рекол НАШИОТ БОКСЕР КЕ ГО ПРЕПОЅНАЕТЕ ПО ТОА ШТО НОСИ ЦРВЕНИ ГАКИЧКИ!!!!!!!!

а како да се ѕаборави и Атанас Костовски кога цела утакмица Чукер го викаше Шурјак. Цел натпревар човече!!!

Dobro be a tie seljacistata na sky net so komentiraat brazilsko??!!! bog da cuva ej vrska nemaat so fudbal i komentiranje. koga go gledam moram tv-to na MUTE da go stavam nemozam da gi slusam.Probuvaat da go kopiraat janko ama mnogu se tapa.mislam deka mi se odgleduva fudbal koga gi slusam.poZZ

Ima eden gaf od pokojniot Zoran Popovski koj na eden fudbalski natprevar pa da receme deka bese poodamna komentirase: da vidime topkata ide kon golot,gol,gol,gol.....kur stativa.

abe citajki go ova se zgaziv od smeenje!ama sepak naj smesen mi e Bosko Trpevski od sitel.Eden den gledajki ja negovata ceneta emisija sekoja nedela posle vestite na sitel gledam gostin mu e Nikola Gruevski.A toa bese bas pred nego da go izberat za premier.I Grujo vetuva so ke napravi za sportot.Bosko mu se zablagodaruva za ucestoto i samo slusas od pozadi se krsi casa.I ovoj celiot zbunet deka grujo mu skrsil casa vika:Dragi gledaci krsenjeto casa znaci sreka.taka da gruevski ke pobedi na izbori a i sportot vo makedonija ke zazivee...I od usta na Bosko vo Bozji usi.Grujo stana premier a nie posle nekolku nedeli na fifa rang lista skoknavme na 50 mesto...E bosko bosko

sega na mecot West Ham - Man U
na komentatorov ne znam so mu bese.vikat:igracite na Aston Villa prodolzuvaat so napadi.koga igraa Aston Villa-Portsmut vo 13:45 i komentatorov:dobro vecer gledaci se naogjame na villa park.koi greoj znaci

Коментаторот на Телма (незнам кој од нив) денес за време на мечот Удинезе-Милан:

“...Ливорно-Емполи 1-0, водство на комунистите
За оние што незнаат поголемиот дел од навивачите на Ливорно се лево-ориентирани, па тоа го натерало јадникот да им го даде овој епитет и на комплетниот тим (играчите, стручниот штаб, управата...) А можеби овој бисер го позајмил од некој “паметен“ странски новинар, незнам. Како и да е, сега останува кога Лацио ќе даде гол да каже “...гол за фашистите“ и да ја заврши мудроста до крај :tapp:

imase eden moment na pocetokot od natprevarot man.utd-milan od ligata na sampionite koj zavrsi 3:2. ama na pocetokot vrnese premnogu i nasiov zlaten biser(onoj od mtv postariot ne mi teknue sea kako se vika)vika tipicna angliska klima vrne kako od kabel. moja pretpostavka sakase da rece vrne kako od kofa ali se zdrka coekot. btw na istiot natprevar c.ronaldo cela utakmica go vikase ronaldinho i celo vreme vikase odnosno ronaldo. i aj sea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom