Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ronaldo - ronaldinjo

igraat milan manchester c ronaldo odi kon golot i sega da vidime ronadinjo ronadinjo ronalldinjo i promasuva steta steta:kesa:

Депортиво Ла Коруња – Реал Мадрид
(26.02.2005)

- Како стојат работите по се изгледа Луис Фиго ќе се пресели на
англискиот полуостров
- Онака, фудбалски, нашки кажано “исплива во празно“
- Која беше само идејата на Луке односно Виктор
- Не бадијала старите рекле “нападот е најдобра одбрана“ (?!?!)
- 35 година има Хуан Фран, во Јуни ке полни 37
- Како стојат работите Реал Мадрид ќе за јабележи својата.. четврти пораз

Реал Мадрид – Атлетик Билбао 0-2 (во исто време се игра Барселона – Мајорка)
Недела, 20 Фебруари 2005
- Во оваа минута се десија многу работи и во Мадрид и во Атлетикодносно Барселона..
- …Реал Мадрид и Атлетико (Атлетик-Атлетико исто му е)
- Овој пат има самодоверба во неговите нозе
- Ќе го почекаме крајот на натрпеварот (во 44та минута од прво полувреме на Барселона – Мајорка) …односно на полувремето..
- Сигурно не слуша радио, тоа е повеќе од сигурно (Луксембурго со бубачка во уво)
- Кој ли би бил сега на телефон на Флорентино Перез? Сигурно тоа не е претседателот на Барселона (Перез збори на мобилен)
- Ечеберија и носи предност на екипата на Реал Мадрид односно Атлетик
- Дејвид Бекам…. (тишина) …англичаните едноставно би рекеле „no coment” (лелелелелее...)
- Ако следиме нијанси кој е подобар, е сега колку подобар, мое мислење е дека Фиго е подобар, а има и жолт картон само да видиме за кого... (реченица на Игор)
- Ууууу.... тројна замена на Луксембурго, досега вакво нешто немам видено
- ...со оглед на грешката во првото полувреме, доколку не му ја земеме на душа (се мисли на главниот судија)
- ...ииии Декоо води со два спре... односно Барселона води со два спрема нула.
- Она што не му го важеа во 17тата минута сега мора да му го важат (му поништија гол па истиот фудбалер пак даде)
- Човекот си славеше сент Валентајн во Париз (Роналдо)
- ...вечерва навистина не се знае кој каде игра (анализа на Игор за играта на реал)
stvarno brat imas pravo ovoj e najgolem kikser ever

Kometntatorot shto bese na kanal 5 koga igrase Hrvatska na evroptskoto prvenstvo 2000ta...komentatorot Shuker celo prvo poluvreme go vikase Shurjak :)...Pochetok na 2 poluvreme komentatorot vika:Se izvinuvam namesto Shurjak e Shuker...Odma brviot napad na Hrvatska kometantorot i SHURJAK vo sansaaa :)

Da da i jas se sekavam na ova samo milsam deka ovoj natprevar beese na mtv a ne na kanal 5,mislam deka komentatorot sega raboti vo kanal 5 a pred toa bese vo mtv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Manchester-Reading: Na mestoto na Brown vlaga O'Shea i ovoj vika na A1: "Eve sega O'Shea vlaga na mestoto na O'Brown" i ni da se popravi ni nisto prodolzuva so komentiranje! Polse zborese nesto za Abramovic i Maluda dobiva topka i ovoj vika: "I eve go Abramovic so topkata, topka do Filips" :pos: :pos:

Од кога е Серџо Рамос, Серхио Родригес :pos:

Aaaa da! Go vikase Ramos Rodrigez! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Posle vika Simao dosol od Porto :pos: :pos: Posle nekolku pati Robinho izlaga sam ovoj zapnal Diarra pa Diarra! :) Guti ka ja pogodi preckata, vika od ovde treba nekoj levak...a Guti e tipicen igrac so desnata noga :pos: :pos: da recam narodski desnjak :pos: Vika: "Schuster na klupata go ima rezervniot golman...(se misli) iskusniot Abiatti! Jas go slusam i kipem, ebago bolniot! :)

Tipicni Igor Sitel kiksovi :) A vo nedelata na Raving Santander - Barcelona, gi pretstavuva Racing i vika do krajot na sezonata ke se zapoznaeme podobro so niv i drugite novajlii :)

На Виничката Локална Телевизија :
- И каков ден денеска во Виница , Градскиот Стадион е преполн - еве го гледам и на брат ми детето е тука ...

A1 komentatori se kako ZONA SUMRAKA!!! Jugoslav Kostovski pojma nema .... epten kiksovi ima sto duri ne gi pametamm.. idinstveno Toni Stojanovski malku znae covekot da komentira i dosega nemam zabelezano nekoja kardinalna greska da napravi .. BTW A1 TV SUCKS!!

Од Сител онај како се вика не знам, кој гледаше Реал - Атлетико пред некоја недела знае. „И Серхио Родригес...
...Можеби Абиати ќе добие шанса да брани за Реал (а тој е голман на Атлетико)...“ :pos::pos::pos::pos:

Од Сител онај како се вика не знам, кој гледаше Реал - Атлетико пред некоја недела знае. „И Серхио Родригес...
...Можеби Абиати ќе добие шанса да брани за Реал (а тој е голман на Атлетико)...“ :pos::pos::pos::pos:
знам ја гледав и пукнав од смеа и викаше Симао кој дојде од Порто а сите знаеме од каде дојде Симао-Бенфика :pos:

da da i jas ... istoto tipce od sitel Barcelona i Real igraa eto'o dojde u shansa i koga pocnaa Eto'oooooo etoooo etooo ziva dosadna a i oviee na telma ne se neso podobri .... koga gi gledam mi se spieee .....ima pazui u komentiranje po 10 min ... ne zasluzuvaat da komentirat 2 makedonska liga a ne premier ili La liga pa nedaj boze serie a

Мене убедливо најбољи коментатор е ЗЛАТКО КАЛИНСКИ ....

Имено истиот коментатор на европско првенство во Португалија ... збореше за милан барош и за тоа како дава голови ...

и пази шо истреска : Почитувани гледачи погледнете го милан барош како компјутер е како ХАКЕР за противничката одбрана! :lol:

Почеток на Челзи - Манчестер и еве го

Почитувани гледачи ова е натпревар помеѓу два титана .. гиганти помеѓу два хероја како во компјутерските игри ... :lol: :lol: :lol:

Izlea mn so kompjteri se zanimavat haha dobro bese ova:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom