Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
imase eden moment na pocetokot od natprevarot man.utd-milan od ligata na sampionite koj zavrsi 3:2. ama na pocetokot vrnese premnogu i nasiov zlaten biser(onoj od mtv postariot ne mi teknue sea kako se vika)vika tipicna angliska klima vrne kako od kabel. moja pretpostavka sakase da rece vrne kako od kofa ali se zdrka coekot. btw na istiot natprevar c.ronaldo cela utakmica go vikase ronaldinho i celo vreme vikase odnosno ronaldo. i aj sea.

Јас се сеќавам на натпреварот Манчестер-Реал 4-3 што заврши, Роналдо кога даде 3 гола за Реал. Невиден натпревар, шанси, голови... А коментатор Зоран Михајлов од МТВ, еден од последните негови натпревари. Пренос како од погреб. Истиот монотон глас 90 минути: Еве го Роналдо...и гол... Како ништо да не било. Други коментатори паѓаа во транс на тој натпревар. Бисери од дотичниот има многу, кога ќе ми текне ќе напишам неколку...

Сега ми текна на два други бисери:

“Играчите од одбраната на Ирска се многу силни, не се поминува низ нив како низ сирење“ - Атанас Таско Костовски, Лонг Тајм Агоу...

“Јувентус е толку силен што ни комбиниран тим од екипите во ЛШ не би можел да го победи“ - Пак Таско, ничим изазван, пред финалето помеѓу Борусија Дортмунд и Јувентус. Натпреварот заврши 3-1 за Борусија.

Атанас Костовски е легенда!!! се случуваше и Мкд кога игра тој да коментира како од погреб.
Почеток на еден натпревар(не се секавам на кој) изведуваат центар и за две секунди топката се возвишува и тој:ДОДЕКА Е ТОПКАТА ВО ОБЛАЦИТЕ ЈАС ДА ГИ ПРОЧИТАМ СОСТАВИТЕ:pos: :zid: :zid:

На Телма незнам како му беше името коментира Милан И вика: " Еве топка до Инзаги, ќе шутира или ќе падне за пенал"

Ne mi teknuva na koja utakmica od spansko prvenstvo na sitel znam deka bese na komentatorot isto ne mi teknuva se desava slednovo:

Neli na spanski "Cambio" znaci izmena i na ekranot koga ke iskaca nekoj igrac pisuva Cambio..... i imeto na igracot i tipov onaka vozbuden:
"I dragi gledaci sega vo igra vleguva napagacot na Valiadolid(onaka go tropnav klubov) Cambio koj se nadevame deka ke ja osvezi igrata vo napadot na negoviot klub" ja slusam i se krstam ne mi se veruvase i toa nekoj od postarite komentetori na sitel bese so komentira spansko prvenstvo poise vreme :pos2::pos2: :pos2: toa e........

Ова можеби не е толкав бисер на коментаторот, прославениот англиски репрезентативец Garry Lineker кој подоцна стана коментатор, ама е прекрасна реплика на гостинот, шкотскиот фудбалер и сега менаџер на Селтик Gordon Strachan. (мало инфо за оние што не знаат, двете нации не се мирисаат многу)

Пред почетокот на еден од натпреварите на Англија на ЕП на BBC се случува следново:

Garry Lineker: Гордоне, да бевте вие Англичанец, со кој состав ќе истрчавте денеска?

Gordon Strachan: Да бев Англичанец, јас ќе се убиев! :pos:

Е на ова сум се смеел до солзи... :pos: :pos::pos:

последна победа на Рома е онаа со Реџина на Олимпико со резултат
1:1
телма телевизија(мулти таленти)!

Јас се сеќавам на натпреварот Манчестер-Реал 4-3 што заврши, Роналдо кога даде 3 гола за Реал. Невиден натпревар, шанси, голови... А коментатор Зоран Михајлов од МТВ, еден од последните негови натпревари. Пренос како од погреб. Истиот монотон глас 90 минути: Еве го Роналдо...и гол... Како ништо да не било. Други коментатори паѓаа во транс на тој натпревар. Бисери од дотичниот има многу, кога ќе ми текне ќе напишам неколку...

Сега ми текна на два други бисери:

“Играчите од одбраната на Ирска се многу силни, не се поминува низ нив како низ сирење“ - Атанас Таско Костовски, Лонг Тајм Агоу...

“Јувентус е толку силен што ни комбиниран тим од екипите во ЛШ не би можел да го победи“ - Пак Таско, ничим изазван, пред финалето помеѓу Борусија Дортмунд и Јувентус. Натпреварот заврши 3-1 за Борусија.

Стварно... и мене ми текнува на ова.. Топка до Роналдо... и гол... 1 сперема 0 : ))) Хехехе... мртов ладен е мајсторот :P

На Телма се напнав викендов... Интер со Емполи, абе моронот ги мешаше Круз и Суазо... 2-3 пати ги помеша.... А уствари, Суазо влезе место Круз... Бог да чува

Или па пред некој викенд, Удинезе - Милан... Долга топка знам имаше и судијава свирна офсајд на што коментаторов искоментира као у стилу со право. После 2 мин даваат повторена снимка и овој вика, Е овде не сум убеден дека имаше офсајд.

На А1 Ливерпул играше...(не се сеќавам со кого)...иде Сисоко да шутира на гол и коментаторот вика "Сисокооооо, но само добро за око" :pos2: :pos2: :pos2:

Силен шут од работ на шеснаесетникот, иииии милиметри беа во прашање, топката го погоди корнер знаменцето.

Македонија и Србија изиграа 1-1 на градскиот плоштад во Скопје :pos: -сител

Денес коментаторот рече дека Србија играла формација 4-1-2-1
кога ќе изброиш доаѓаат 9 играчи(нормално со голманот)!
:pos2::pos2::pos2:

Neznam koja godinase bese,kosarka EP MKD-Israel ,posle porazot u posledna sekunda Igor Trpevski za trenerot na izraelcite:PA IMA LI OVOJ FACA ZA TRENER:pos2:

Не знам дали сте ги слушале коментаторите на српски на Еуроспорт.Абе живо лудило.На Африкански Куп играа Гана против некои не памтам кои беа и топката појде во аут.Еден од играчите на Гана оди да бие аут и другиов мислеше нивна е па појде и тој да ја земи.Овој Ганецов кажа нешто на нивни јазик и коментаторов вика:И играчот од Гана рече нешто на нивни јазик,тоа значи моја е топката,а другиов коментатор вика не бе тоа значи мрш будало наша топка е!:vozbud:Играа некои други и некој играч почна да прави финти и коментаторов вели:Иии сад мало Кристијано Роналдо ово,оно,опа-па:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom