Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
the fee for Nemanja Matic's move to Manchester United will be around £40m.

Taман цена. :)

Матиќ на осми во Драчево, reunion со баба и дедо [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Добар е и Матич, му се враќа на човекот кој го изваде во 28ма минута, и го потцени пред цел свет. Демек ради него губеа тогаш, цел тим беше катастрофа, него Матич му беше крив.

Абе од другата страна па и во Челзи се врати, клуб кој оцени дека нема капацитет за таму и го прати во Бенфика.

Тој го дава, никој не му го брка

а за која сума се шпекулира за Фела?
не се нормални овие Челзи, Бакојако као апгрејд треба да е и се е тоа океј доколку у тим го немаш Матич, овака е голема глупост според мене поготово ако фејлне а си шитнал проверен играч

Sent from my iPhone using Tapatalk

а за која сума се шпекулира за Фела?
не се нормални овие Челзи, Бакојако као апгрејд треба да е и се е тоа океј доколку у тим го немаш Матич, овака е голема глупост според мене поготово ако фејлне а си шитнал проверен играч

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не знам баш, некаде 10-15, уште една година има од договорот, не може повеќе.

За повеќе треба барем малку и фудбал да разбира.

Значи циганчето само од плати и тие 70 и кусур милиони еднократни треба да заработи над 300 милиони НЕТО заработка во наредните 6 години. Спонзори и реклами и дополнителни бонуси се плус милиони шо ќе му идат. Си го наплати фудбалот у него за сва времена.

Меси и Роналдо да беа алчни за пари како циганот до сега со цела фама околу нив и двајцата ќе имаа милијардерски статус.

Искрено ќе ми се направи мерак ако некој нигер го дигне на рогови и му пропадне цела сезона. Мада него кур го боли за фудбал, битно џебовите да му се полни.

Секако меси и роналдо играат од љубов и за парче леб. Нејмар ако си иде од Барса нема главна причина да бидат парите, а и ставете се у негова позиција ако има можност да ги ошури Барса што не би го направиле тоа.:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom