R
red.devil
Гостин
Таљаните имаат правило по 3 (толку мислам беше) нон-еу играчи да купуваат во тек од една година. Ваљда имаат достигнато лимит.Зошто Лацио не смее да купува нон-еу игрчаи до крај на година?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таљаните имаат правило по 3 (толку мислам беше) нон-еу играчи да купуваат во тек од една година. Ваљда имаат достигнато лимит.Зошто Лацио не смее да купува нон-еу игрчаи до крај на година?
Една сезона е а не една година.Таљаните имаат правило по 3 (толку мислам беше) нон-еу играчи да купуваат во тек од една година. Ваљда имаат достигнато лимит.
Го купуваат, но немаат право да го регистрираат за да игра па затоа го праќаат на позајмица.А мене не ми е јасно како го праќаат на позајмица, ако не го купиле? #hehe
Значи може да купува.Го купуваат, но немаат право да го регистрираат за да игра па затоа го праќаат на позајмица.
Како што направи Барса кога имаше трансфер бан со Арда.
Ако од вакво зборење пред рука излезе на крај дека Алексис стварно ќе отиде у ПСЖ, ќе барам од админите и од коа ќе се смени Венгер да не можеш да пишуваш у фан клуб :zelen:Џони имат појака прогноза, 3 месеци викат Санчез во ПСЖ
Ако од вакво зборење пред рука излезе на крај дека Алексис стварно ќе отиде у ПСЖ, ќе барам од админите и од коа ќе се смени Венгер да не можеш да пишуваш у фан клуб :zelen:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Не бил никаде на позајмица Арда.Го купуваат, но немаат право да го регистрираат за да игра па затоа го праќаат на позајмица.
Како што направи Барса кога имаше трансфер бан со Арда.
Ете зошто ќути алчниот.If Neymar is a Barcelona player on the 31st July, Barça must pay a €25m loyalty bonus, Neymar's father wants to delay a move to PSG until August, so that he can receive a €25m loyalty bonus from the club.
Ѓуптинов за внимание види го што прави беНајпрво излегоа информации дека ПСЖ за да го земат поевтино Нејмар, планирале да вклучат играч во зделката.
Вчера Бартомеу изјави дека нема да влегува во преговори со ПСЖ, ако го сакаат треба да ја платат откупната клаузула.
Сега на сите шпански весници ударна вест е дека Барселона ќе го пријави ПСЖ во УЕФА доколку ја плати откупната клаузула, затоа што сметаат дека ПСЖ немаат толку пари, па тоа би значело прекршување на Фер Плеј правилото.
Најпрво излегоа информации дека ПСЖ за да го земат поевтино Нејмар, планирале да вклучат играч во зделката.
Вчера Бартомеу изјави дека нема да влегува во преговори со ПСЖ, ако го сакаат треба да ја платат откупната клаузула.
Сега на сите шпански весници ударна вест е дека Барселона ќе го пријави ПСЖ во УЕФА доколку ја плати откупната клаузула, затоа што сметаат дека ПСЖ немаат толку пари, па тоа би значело прекршување на Фер Плеј правилото.