Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Абе таму бункер ќе играме да издржиме. После Битола ќе ве натепаме и истепаме :D Пешки за Скопје ќе си одите :pos:

Немој друже, мене и онака ми залепија репутација на тепач немој да морам у пракса да ја потврдувам, ама тебе и вујче Заза не ве чепкам дека ве знам така да не е фер, нема да смеам да ви вратам :D.

Ама ако сте за спаринг пофино после утакмица пошо пола играчи ќе ви бидат раскршени ако пред тоа спарингуваме :D (шала брат мора на пивце да идеме и нормално поразениот части то ест вие :icon_lol:).

Пс. Ај доста ви се плеткав не сум Битолчанец ве чекаме на дуел коа ќе бидете спремни :D.

Немој друже, мене и онака ми залепија репутација на тепач немој да морам у пракса да ја потврдувам, ама тебе и вујче Заза не ве чепкам дека ве знам така да не е фер, нема да смеам да ви вратам :D.

Ама ако сте за спаринг пофино после утакмица пошо пола играчи ќе ви бидат раскршени ако пред тоа спарингуваме :D (шала брат мора на пивце да идеме и нормално поразениот части то ест вие :icon_lol:).

Пс. Ај доста ви се плеткав не сум Битолчанец ве чекаме на дуел коа ќе бидете спремни :D.
Хахахаха важи братко во секое време. Се зафркавам бе не сум тепач јас. Зависи како се спремни дечкиве ( а спремни се ) јас нема ни да играм со вас. Едноставно не сум спремен. За пивце во секое време можи и домаќинот плаќа сега нема тука победници и поразени
:D
Каков пречек ќе ни спремите така и ќе ви вратиме. И слободно седете си на темава ионака позабавно е вака. И сам гледаш дека повеќе муабет се направи за евентуален двомеч со вас отколку за нашите утакмици овде​
:ROFLMAO:

рачунајте ме и мене....и кажвајте термин?

Хахахаха важи братко во секое време. Се зафркавам бе не сум тепач јас. Зависи како се спремни дечкиве ( а спремни се ) јас нема ни да играм со вас. Едноставно не сум спремен. За пивце во секое време можи и домаќинот плаќа сега нема тука победници и поразени
:D
Каков пречек ќе ни спремите така и ќе ви вратиме. И слободно седете си на темава ионака позабавно е вака. И сам гледаш дека повеќе муабет се направи за евентуален двомеч со вас отколку за нашите утакмици овде​
:ROFLMAO:

Па јасно дека се зезаме, да не се зезаме Вујче Заза ќе ме скрши :D. Пречекот ќе ви биде незаборавен исто како и дружбата, едино шо ќе изгубите :icon_lol:.

Очекуваме и Битолчанки да не пречекаат во минич а ние исто ќе ви возвратиме, јас и Битолчанка навивачка ќе си викнам :D.

Ајде момци тренирајте вие па ќе се пробаме на терен кој колку го бива :D.

1. Rosemberg
2. Mar[C]k
3. Џони Вајсмилер
4. El Bohemio
5. TмThe
6. Кико Д.
7. JeRry*
8. Македонец_7
9. Selekt3
10.Sluzbarski
11.INFERNO
12.Red John
13.Andobt
14.Mandak

Машала се собравме. Сега уште термин фали :D
--- надополнето: Nov 7, 2011 2:56 PM ---
Па јасно дека се зезаме, да не се зезаме Вујче Заза ќе ме скрши :D. Пречекот ќе ви биде незаборавен исто како и дружбата, едино шо ќе изгубите :icon_lol:.

Очекуваме и Битолчанки да не пречекаат во минич а ние исто ќе ви возвратиме, јас и Битолчанка навивачка ќе си викнам :D.

Ајде момци тренирајте вие па ќе се пробаме на терен кој колку го бива :D.
Имаш :D Ама во ако изгубиме многу во Ск во Битола частиме пред утакмица. Не за друго ќе ве затруеме па ќе ве средиме :D
--- надополнето: Nov 7, 2011 2:58 PM ---
Според аватаров на голман ми личиш?

Имаш :D Ама во ако изгубиме многу во Ск во Битола частиме пред утакмица. Не за друго ќе ве затруеме па ќе ве средиме :D
--- надополнето: Nov 7, 2011 2:58 PM ---

Според аватаров на голман ми личиш?

Ќе си земеме сендвичи унапред, ве знаеме шо мустри сте Битолчани, не пиеме нафта :pos:.

Прво вие јадете па после ние, не сме толку наивни :icon_lol:.

Ќе си земеме сендвичи унапред, ве знаеме шо мустри сте Битолчани, не пиеме нафта :pos:.

Прво вие јадете па после ние, не сме толку наивни :icon_lol:.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Снаодлив си мајке ми

Сега стварно не знам дали ја даваат спортската ама ете Сабота можи?

За Термини гледајте на сите да му одговара бидејќи некои и во викенд имаат обрвски знaчи сите да се согласат за да се собериме 100% кајганаџии :D

И фото/видео материјали придонесете од после, јас за фудбалерите од главниот град дури и спорни ситуации се погрижив да има на видео :icon_lol:

Мислам дека и салата над студенскиот дом, можи да е слободна, и треба да се праша. Ако не, на крајот на краиштата, нова сала ќе биди пуштена во употреба, наредната недела кај земјоделското училиште. Мајка ми е професорка таму, така да за термини и закажвање не берете гајле.

Овие од ПП, вода немат за пиење, сала ќе ни даеле !:D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom