Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас таму сам Прилепчанец, ќе ме силоваат овие. :/
Не бе , заедно сме посилни да има ротации ова она , да ги тепаме
Не бе немај гајле.....него вака: Пошто сте неколку Прилепчани ќе играте со нас а на евентуален турнир во Скопје ќе си формирате посебен тим пошто и во Скопје имало за вас шо сакаат да играат
Нема тука Фергусон. Ќе те истепаме. Ние кој за Ливерпул, кој за Арсенал, кој за Реал итн нема тука Фергусон. Да не си одиш пешки ПрилепНе бе , заедно сме посилни да има ротации ова она , да ги тепаме
Седи сеа ем играч сум ем Фергусон ќе го изигравамна секоја утакмица ќе прајме нова тактика хехехе
Нема тука Фергусон. Ќе те истепаме. Ние кој за Ливерпул, кој за Арсенал, кој за Реал итн нема тука Фергусон. Да не си одиш пешки ПрилепСе смеам бе
Него ете Ghost рече дека сакал за Прилеп да игра т.е брани па не биди ти предавник сега ебаго
Ван дер сар.....Густ е најбољи голман што со некој некогаш имам играно!! Имате среќа![]()
Не ние...Прилеп имаат среќа за нив ќе брани. Засега со вас тренираГoуст е најбољи голман што со некој некогаш имам играно!! Имате среќа![]()
Не ние...Прилеп имаат среќа за нив ќе брани. Засега со вас тренира![]()
Кој заедно му ојме сеа тројца иднава недела од пп ни даваат уште 2-3 од таму и ги кинимеА не сте заедно?Јас сфатив дека сте заедно.Иначе е капитен на мојата екипа !
![]()
Не не не....заедно ќе играме во Битола. А ако дојди до таков турнир Гоуст се изјасни дека ќе брани за Прилеп така да сами ќе си формираат екипа. Скопје,Битола,Прилеп и Штип на фајнал форА не сте заедно?Јас сфатив дека сте заедно.Иначе е капитен на мојата екипа !
![]()
ИмашПошто знам дека сите сега имате колоквиуми, поправни и сл.од мене еден, рандон термин, сабота, 19.11.2011, во 18:00. Онака, рандом реков. Таман дотогаш ке можите и да завршите со учење, полагање и да се ослободите или вратите од работа.
Јас сум слободен нон стоп, т.е спијам до 15 00, после то пијам кафиња и то е то. Добро би ми дошло размрдување малце. Ако сте сложени, барем поголем дел од Вас, или јас или Роземберг ке одиме да прашаме за терминот со Младост.
Имам ?
уффф2 кутии цигари дневно ....ама ке се издржи некако,од 4та средно немам играно![]()
Од мене имаш.Пошто знам дека сите сега имате колоквиуми, поправни и сл.од мене еден, рандон термин, сабота, 19.11.2011, во 18:00. Онака, рандом реков. Таман дотогаш ке можите и да завршите со учење, полагање и да се ослободите или вратите од работа.
Јас сум слободен нон стоп, т.е спијам до 15 00, после то пијам кафиња и то е то. Добро би ми дошло размрдување малце. Ако сте сложени, барем поголем дел од Вас, или јас или Роземберг ке одиме да прашаме за терминот со Младост.
Имам ?