Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
мене можи да ме рачунате само за “морална поддршка“......од пролетта неам заиграно ниту растрчано од кога го исчашив десното колено(до пред тоа левото ми беше неколку пати повредувано)......искрено страв ми е од нови повреди,не знам како играат скопјаниве,ама после секоја средба некој пријавува повреда....

1.Rosemberg
2.Mar[C]k
3.Џони Вајсмилер
4.El Bohemio
5.TмThe
6. Кико Д.
7.JeRry*
--- надополнето: Nov 6, 2011 11:48 PM ---
мене можи да ме рачунате само за “морална поддршка“......од пролетта неам заиграно ниту растрчано од кога го исчашив десното колено(до пред тоа левото ми беше неколку пати повредувано)......искрено страв ми е од нови повреди,не знам како играат скопјаниве,ама после секоја средба некој пријавува повреда....
Абе ни јас не сум спремен. Накладов кила, и не можам да одам а камоли да трчам. Ама малку да поиграме за разонода. А за повреди не знам брат, не знам како играат другиве. Ако пак си решен да не играш повели менаџер ќе ни бидиш :)

1.Rosemberg
2.Mar[C]k
3.Џони Вајсмилер
4.El Bohemio
5.TмThe
6. Кико Д.
7.JeRry*
--- надополнето: Nov 6, 2011 11:48 PM ---

Абе ни јас не сум спремен. Накладов кила, и не можам да одам а камоли да трчам. Ама малку да поиграме за разонода. А за повреди не знам брат, не знам како играат другиве. Ако пак си решен да не играш повели менаџер ќе ни бидиш :)
спремен за дружба.....ако се игра само за раонода секако дека би учествувал,за натпревар не сум спремен ни 20%,а сум имал проблеми со повредите и не сакам одново да ризикувам........

спремен за дружба.....ако се игра само за раонода секако дека би учествувал,за натпревар не сум спремен ни 20%,а сум имал проблеми со повредите и не сакам одново да ризикувам........
Прво за разонода. Да се видиме кои сме што сме. За натпревар ни јас не сум спремен. Прво малку така да се растрчаме после ќе се почни со салам утакмици, ќе се поделиме порамномерно и така.....да се спремиме за скопјаниве

Баш ќе ми треба малце разонода. Изгубив другар во саботата, и таман ќе се растрчам малце. Рачунајте ме и мене, +1. :)

Со помин нека е
1.Rosemberg
2.Mar[C]k
3.Џони Вајсмилер
4.El Bohemio
5.TмThe
6. Кико Д.
7.JeRry*
8.Македонец_7

Битолчани прво БРАВО за идејата а инаку и јас како Скопјанец ви упатувам предизвик чим се уиграте ве викаме на дуел :D. Најпосле да се убедите зашто сме ГЛАВЕН град (у фудбал де :icon_lol:).

мене можи да ме рачунате само за “морална поддршка“...
Ете ме и мене ко морална поддршка... нека играт тие, ние ќе прајме ѓубре со сончоглед :)

Битолчани прво БРАВО за идејата а инаку и јас како Скопјанец ви упатувам предизвик чим се уиграте ве викаме на дуел :D. Најпосле да се убедите зашто сме ГЛАВЕН град (у фудбал де :icon_lol:).

припремајте ја Арената Филип Втори,инаку тешко дека ќе можете да не угостите !:cool:

припремајте ја Арената Филип Втори,инаку тешко дека ќе можете да не угостите !:cool:

Ќе ви играме на теренот позади Маракана 8 на 8 на трева, таман ќе имате 4 месеци да се уиграте :icon_lol:.

Ќе ви играме на теренот позади Маракана 8 на 8 на трева, таман ќе имате 4 месеци да се уиграте :icon_lol:.
ма какви.....ќе си ја викниме Каролинка да ни ја испее националната химна пред натпреварот - дотогаш не почнуваме !

Ако ги платите судиите, ќе тепате :D

Ако ги платите судиите, ќе тепате :D

Дечки не знаете што ве чека, не се зезајте имаме две екипи кои се добри а ќе формираме ЕДНА и плус и замените ќе ни бидат одлични (имаме голем фонд на добри играчи), имаме двајца ТОП голмани да се чудиш кој е подобар така да ако мислите ќе не напуните голови ве чека ИЗНЕНАДУВАЊЕ :icon_lol:.

Ова малку да ве поттикнам да се заангажирате и стварно да се уиграте да не заврши 10:0 за нас ;).

Пс. Чиарлидерки ние носиме ;).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom