Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки не знаете што ве чека, не се зезајте имаме две екипи кои се добри а ќе формираме ЕДНА и плус и замените ќе ни бидат одлични (имаме голем фонд на добри играчи), имаме двајца ТОП голмани да се чудиш кој е подобар така да ако мислите ќе не напуните голови ве чека ИЗНЕНАДУВАЊЕ :icon_lol:.

Пс. Чиарлидерки ние носиме ;).
Е ај така нека биди, да се потспреми екипата.

п.с. Судии ние носиме ;)

И мене рачунајте ме само кажете во колку сатот
Е па си викаме за викендов само колку ќе сме сите слободни не знам а и не знам салата дали е слободна . Инаку би било добро сега пошто нема клубски фудбал така да нема да пропуштиме коло :D Ќе те пишам засега за да видиме колку сме горе-долу па после кога ќе одредиме термин ќе видиме кој иди а кој не иди. Затоа е пожелно да сме околу 14-15 па да можиме да се одредиме 12 за да играме.
--- надополнето: Nov 7, 2011 12:09 PM ---
Ете ме и мене ко морална поддршка... нека играт тие, ние ќе прајме ѓубре со сончоглед :)
Е па ете ти ќе бидиш менаџер на едните. А Sluzbarski ако не игра на другите. После со скопјаниве едниот ќе биди главен менаџер а другиот асистент. :D

Розо , не ме сметај за овај викенд тетивата ја поебав денеска ... ми рекоја да одмарам 10тина дена :mad:

1.Rosemberg
2.Mar[C]k
3.Џони Вајсмилер
4.El Bohemio
5.TмThe
6. Кико Д.
7.JeRry*
8.Македонец_7
9.Selekt3
--- надополнето: Nov 7, 2011 12:12 PM ---
Розо , не ме сметај за овај викенд тетивата ја поебав денеска ... ми рекоја да одмарам 10тина дена :mad:
Како бре? Ајде тебе пола доста ти се не мора 10. Не ги слушај докторите. Ние ваму во Битола никогаш не ги слушаме нели момци? :D

^ Верувај со деснава ко балерина одам не можам на петица да цапнам..

Џабе прајте планој...
Нема слободни термини...салата не работи нормално...
Си тренираат екипите,и после затвораат....
Имаат еден вработен,во недела се затворени....
Дива Лига е се....:eek:
Па на рекреативците шо земаа и имаа редовни термини им ги замрзнаа термините....
100 пати имам барано термин,нема термини...посебно не за викенд...
Има најави дека ќе се среди работата,од 15ти овој месец,наводно ќе вработеле уште еден чоек,па ќе можи салата да работи во 2 смени...
Па ќе има слободни термини....лани беа по 1000 денари термините,оваа година велат дека по 1200 ќе бидат....крена стандардо:D
Ама овие муабети ги кажват веќе 2 месеци,па којзнај дали навистина ќе проработи нормално салата....

Ако не па на Павел Шатев ќе изиграме..таму колку што знам секогаш има слободни термини само проблемот е тоа што дечките од другите градови тешко ќе се снајдат за местото!

Ќе има бе термин ќе најдиме. Ако не сега за 2 недели сигурно. На крај краева во друга сала ќе играме. Прво да се собериме да се видиме колку сме та за место ќе се снајдиме. Друга работа.....на скопјаниве со реванш ќе им играме. Прво таму па после овде. Има да ги истепаме и во фудбалска и во буквална смисла. И да.....домаќинот ја плаќа салата. За судиите не знам. Битола во спортската ќе играме - Младост. Аналогно на тоа во Скопје сакаме салам сала - Борис Трајковски :D нели домаќинот плаќа ;)
А ако се спремиме добро физички и тактички на пролет можи и еден вистински фудбал да маниме 11 на 11 (y) Само прво ние овде да се собериме :ROFLMAO:

гледам прогнопзата воопшто не одговара иначе можеше да се направи собир под отворено небо за викендот.......ќе повторам може да ме рачунате како играч за меѓу нас,колку да пополнам место,а за трчање напред - назад тоа нема теорија......фаќам напред некоја страна и ќе делам топки

+1 само ќе кажите пред време термин да се договориме за сигурно.
А ако не најдите сала бујрум во Прилеп.:D

Ќе има бе термин ќе најдиме. Ако не сега за 2 недели сигурно. На крај краева во друга сала ќе играме. Прво да се собериме да се видиме колку сме та за место ќе се снајдиме. Друга работа.....на скопјаниве со реванш ќе им играме. Прво таму па после овде. Има да ги истепаме и во фудбалска и во буквална смисла. И да.....домаќинот ја плаќа салата. За судиите не знам. Битола во спортската ќе играме - Младост. Аналогно на тоа во Скопје сакаме салам сала - Борис Трајковски :D нели домаќинот плаќа ;)
А ако се спремиме добро физички и тактички на пролет можи и еден вистински фудбал да маниме 11 на 11 (y) Само прво ние овде да се собериме :ROFLMAO:

И за првото и за второто ќе останете само на желба :icon_lol:. Ајде играјте таму доста фалење :icon_lol:.

гледам прогнопзата воопшто не одговара иначе можеше да се направи собир под отворено небо за викендот.......ќе повторам може да ме рачунате како играч за меѓу нас,колку да пополнам место,а за трчање напред - назад тоа нема теорија......фаќам напред некоја страна и ќе делам топки

+1 само ќе кажите пред време термин да се договориме за сигурно.
А ако не најдите сала бујрум во Прилеп.:D
Ќе ве пишам двајцата
1. Rosemberg
2. Mar[C]k
3. Џони Вајсмилер
4. El Bohemio
5. TмThe
6. Кико Д.
7. JeRry*
8. Македонец_7
9. Selekt3
10.Sluzbarski
11.INFERNO
И мислам дека и членот Dekio7 ќе игра ако немаме доволно играчи
--- надополнето: Nov 7, 2011 2:36 PM ---
Од Прилеп досега двајца има ?
Да само едниот е повреден и ако се игра во наредниве 10 дена нема да игра. А за потака е сигурен
--- надополнето: Nov 7, 2011 2:37 PM ---
И за првото и за второто ќе останете само на желба :icon_lol:. Ајде играјте таму доста фалење :icon_lol:.
Абе таму бункер ќе играме да издржиме. После Битола ќе ве натепаме и истепаме :D Пешки за Скопје ќе си одите :pos:

Би играл и јас, ама не знам со слободно време како ќе стојам. Барем термин одредете оти вака на слепо зезнато е. Иначе и јас од Прилеп сум. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom