Џони Вајсмилер
Don't share my food
Само да одбериме добар термин каде што на сите би му одговарало бидејќи сигурно повеќето имаат обврски и во викендите..значи асолен термин се бара

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
четврток од 11 до 12, примерСамо да одбериме добар термин каде што на сите би му одговарало бидејќи сигурно повеќето имаат обврски и во викендите..значи асолен термин се бара![]()
четврток од 11 до 12, пример![]()
ќе си шуткаме пеналчинаЧетврток мене најмногу ми одговара бидејќи немам никакви обврски..ама другите момци се прашуваат...сепак не ќе играме само јас и ти гол-голман![]()
Џони најпрво треба да се соберат 12-13 души евентуално 14 со замена барем да се игра,да не снема некој душа ...... па да се влечка по терен , па после да договараме термин...Четврток мене најмногу ми одговара бидејќи немам никакви обврски..ама другите момци се прашуваат...сепак не ќе играме само јас и ти гол-голман![]()
Џони најпрво треба да се соберат 12-13 души евентуално 14 со замена барем да се игра,да не снема некој душа ...... па да се влечка по терен , па после да договараме термин...
Јас со гла гарантирам дека од форумот само толку има...па тука се дечките од фан клуб Пелистер Томасино,коцкарот Пеце и уште некој чкембар...од фан клуб Јувентус тројца-четворица има..тука што се пријавивме..чат пат ќе се најди од некаде уште некој..![]()
И од фан клуб на Реал Мадрид има бе![]()
A оти па против Скопјани? Чекај можи тие подобра понуда ќе ти пратат па против нас ќе играшSteta sto sum dalekuinaku za natprevar vo Skopje protiv Skopjani vi se pridruzil sekako ako ima mesto
![]()
ИмашУиграјте се, па после ќе се пресметаме Скопје vs. Битола![]()
A se vazi ako igram vo vtora liga nekadeA оти па против Скопјани? Чекај можи тие подобра понуда ќе ти пратат па против нас ќе играш
--- надополнето: Nov 6, 2011 11:26 PM ---
Имаш![]()
Важи бе. Против Скопје ќе играш за нас. Втора лига а? Ќе прогледаме низ прсти. А не можиш до Битола да навратиш некогаш на тренинг ?A se vazi ako igram vo vtora liga nekadeinaku sakam protiv Skopje so znam nekako gi citam kako profi mi deluvaat
![]()
Daleko mi e mnogu BitolaВажи бе. Против Скопје ќе играш за нас. Втора лига а? Ќе прогледаме низ прсти. А не можиш до Битола да навратиш некогаш на тренинг ?![]()
Е добро таму ќе те вклопиме. На дебито да ги решиш.Daleko mi e mnogu Bitolaama i bez trening ke se sprema taktika
![]()