Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека и салата над студенскиот дом, можи да е слободна, и треба да се праша. Ако не, на крајот на краиштата, нова сала ќе биди пуштена во употреба, наредната недела кај земјоделското училиште. Мајка ми е професорка таму, така да за термини и закажвање не берете гајле.

Овие од ПП, вода немат за пиење, сала ќе ни даеле !:D:D:D
Не зезај во ПП има убави сали , само што е тро ладничко , ама ефтинки се до 900 денари ноќно , а дневно ако играш по 600-700 денари е во Сала Македонија , само во Сонце а.к.а тутунски , е скапа до 1200-1300 ноќно играње а дневно нз колку е...... И за вода не бери гајле .... ќе вработиме за тебе специјално луѓе да ти носат водичка :P

Мислам дека и салата над студенскиот дом, можи да е слободна, и треба да се праша. Ако не, на крајот на краиштата, нова сала ќе биди пуштена во употреба, наредната недела кај земјоделското училиште. Мајка ми е професорка таму, така да за термини и закажвање не берете гајле.

Пиво имаме, не ни треба вода нас!:icon_lol:

Се смеам, се смеам. Мора малце да си ги гибнам комшиите. :)))

И фото/видео материјали придонесете од после, јас за фудбалерите од главниот град дури и спорни ситуации се погрижив да има на видео :icon_lol:
Имаш (y) Само мислам дека тоа што го ставивте видеото ви е намерно така изработено а? Да глумат дека с еслаби. А ако стварно им е толку силата нема што да бараме во двомеч :D
--- надополнето: Nov 7, 2011 6:40 PM ---
Значи голманиште најдовме или сакаш да играш?
--- надополнето: Nov 7, 2011 6:40 PM ---

Во Прилеп јас не се враќам за фудбал да играм па крај на светот да е. Доста секој ден таму па уште и за фудбал да одам.
--- надополнето: Nov 7, 2011 6:41 PM ---
Ја даваат, само презафатена е, тешко се доаѓа до термин ...
Ќе најдиме ако даваат
--- надополнето: Nov 7, 2011 8:00 PM ---
Дечки ќе ви одговара сите Сабота? Да знајме со повреме да закажиме. Пишете тие шо можите па да видиме
Значи Сабота од 12-17 било кој термин? И не знам како стојат овие со тренинзи и утакмици затоа да прашаме со повреме
П.С уште Никола е главен таму или сменет е?

Не зезај во ПП има убави сали , само што е тро ладничко , ама ефтинки се до 900 денари ноќно , а дневно ако играш по 600-700 денари е во Сала Македонија , само во Сонце а.к.а тутунски , е скапа до 1200-1300 ноќно играње а дневно нз колку е...... И за вода не бери гајле .... ќе вработиме за тебе специјално луѓе да ти носат водичка :P

Сала Македонија е 800 стотки и денски и вечер, ама не работи на вечер повеќе оти нема струја, на базент е 720 вечерно.

Сала Македонија е 800 стотки и денски и вечер, ама не работи на вечер повеќе оти нема струја, на базент е 720 вечерно.

Кај Бонтоно не би играл да е последна сала на свет. Осветлување 0, паркет -1 , од секаде промаја дува.

Услови-катастрофа.

Кај Бонтоно не би играл да е последна сала на свет. Осветлување 0, паркет -1 , од секаде промаја дува.

Услови-катастрофа.

Сала Македонија е убаво, ама ете со струјата зафрнале работа.

Дечки ќе ви одговара сите Сабота? Да знајме со повреме да закажиме. Пишете тие шо можите па да видиме
Значи Сабота од 12-17 било кој термин? И не знам како стојат овие со тренинзи и утакмици затоа да прашаме со повреме
П.С уште Никола е главен таму или сменет е?
подобро од 16 до 19 некој термин,ако се може нормално

Значи ако има термин сабота од 12-19 ( било кој саат ) засега сме јас, Mar[C]k, Sluzbarski,El Bohemio, Dekio7. Другите потврдете што е можно побрзо и да закажиме.Јбг малку лоша огранизација еднаш список да видиме кои сме што сме сега пак па ако нема термин се џабе ќе треба одново итн ама дури да го земиме редот после ќе нема проблем

Значи ако има термин сабота од 12-19 ( било кој саат ) засега сме јас, Mar[C]k, Sluzbarski,El Bohemio, Dekio7. Другите потврдете што е можно побрзо и да закажиме.Јбг малку лоша огранизација еднаш список да видиме кои сме што сме сега пак па ако нема термин се џабе ќе треба одново итн ама дури да го земиме редот после ќе нема проблем
од 16 пишав брате,пошто имаме работни обврски,иначе може да се уфрлат некои дечки ако не се соберат доволно кајганџии иако е пожелно тоа

од 16 пишав брате,пошто имаме работни обврски,иначе може да се уфрлат некои дечки ако не се соберат доволно кајганџии иако е пожелно тоа
Ќе има ќе има
Ајде вака....утре ќе се јавам и ќе прашам кога има термин и ќе гледам од 16-19 да најдам. Ако не тогаш порано па ќе видиме. Само дајте ми број
Имам еден и не знам дали е истиот уште 070 638 552
--- надополнето: Nov 7, 2011 11:19 PM ---
И уште еднаш да резимираме
еве го списокот кои сме и шо сме
1. Rosemberg
2. Mar[C]k
3. Џони Вајсмилер
4. El Bohemio
5. TмThe
6. Кико Д.
7. JeRry*
8. Македонец_7
9. Selekt3
10.Sluzbarski
11.INFERNO
12.Red John
13.Andobt
14.Mandak
15.Dekio7

Значи утре се јавувам прашвам за Сабота од 12-19 ( пожелно од 16-19) да видиме дали има термин се собираме и ќе закажам

Ќе има ќе има
Ајде вака....утре ќе се јавам и ќе прашам кога има термин и ќе гледам од 16-19 да најдам. Ако не тогаш порано па ќе видиме. Само дајте ми број
Имам еден и не знам дали е истиот уште 070 638 552
--- надополнето: Nov 7, 2011 11:19 PM ---
И уште еднаш да резимираме
еве го списокот кои сме и шо сме
1. Rosemberg
2. Mar[C]k
3. Џони Вајсмилер
4. El Bohemio
5. TмThe
6. Кико Д.
7. JeRry*
8. Македонец_7
9. Selekt3
10.Sluzbarski
11.INFERNO
12.Red John
13.Andobt
14.Mandak
15.Dekio7

Значи утре се јавувам прашвам за Сабота од 12-19 ( пожелно од 16-19) да видиме дали има термин се собираме и ќе закажам
Розо јас и Инферно, мислам дека за овај викенд не не сметај , имал за учење на факултет многу од следниот викенд ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom