Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.006
- Поени од реакции
- 61.862
Ах, почетоците...Уште жалам за партнерот на Оливија.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах, почетоците...Уште жалам за партнерот на Оливија.![]()
Постов е од 3 декември. Доволно говори за начинот на кој ги изгледав сите 5 сезони. И сега можам гордо да кажам дека сум up-to-date со вас околу Фринџ, и јас ја чекам со нетрпние 11та епизода.Почнав да ја гледам серијава, ја изгледав првата и втората епизода, и дефинитивно ми се допаѓа серијава.
Не сум некој голем филмоман, така да Фринџ е првата sci-fi thriller серија која ја гледам, и според епизодиве ми се допадна.
Волт е одглумен опасно, Питер ми е интересен лик, а Оливиа ми на моменти ептен секси и привлечна, на моенти ме нервира.
Не знам што да искоментирам. Дознавме коj е планот за да ги спречат, очекував нешто по-спектакуларно во смисла употреба на технологиjа за да ги уништат а не вака индиректно. Интересен беше моментот кога Виндмарк почна да чувствува емоции, ќе видиме што ќе испадне во последните 2Никој не искоментира за новава?
Не знам што да искоментирам. Дознавме коj е планот за да ги спречат, очекував нешто по-спектакуларно во смисла употреба на технологиjа за да ги уништат а не вака индиректно. Интересен беше моментот кога Виндмарк почна да чувствува емоции, ќе видиме што ќе испадне во последните 2