Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше Shifter Nina.Не сфаќам една работа, алтернативниот свет од 4 сезона всушност не беше алтернативен свет туку оноj вистинскиот на Петар но зошто Нина Шарп работеше со Џоунс и jа дрогираше Олива?

Сезона како тргна ќе испадне како Хари Потер кога ги бараша Хоркурсите, само шо овие касети ќе бараат.
А немаат многу време уште 11 епизоди им останаа.

Да да, телото на Чарли беше земено од шифтер.Ај малку помош, вчера почнав со 2рата сезона и малце ми се изгуби концептот за разлика од првата сезона, нешто паралелни универзуми едно др.. па ме интересира дали Чарли е убиен и друг има во неговото тело или грешно го имам разбрано ?
Ај малку помош, вчера почнав со 2рата сезона и малце ми се изгуби концептот за разлика од првата сезона, нешто паралелни универзуми едно др.. па ме интересира дали Чарли е убиен и друг има во неговото тело или грешно го имам разбрано ?
(се испозанесов малце).
. И говорот на малиот на крајот е како дневникот на капетанот
Не знам дали ги ловам моментите од каде Џ.Џ. краде или позајмува, сеедно, или пак нешо ми се причинува, ама секоја епизода ме потсетува на нешто што веќе го имам видено.