Fringe

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Конечно, Фринџ евенти!

И да не звучам злобно, ама немам проблем со ова што се случи на крајот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Конечно, Фринџ евенти!

И да не звучам злобно, ама немам проблем со ова што се случи на крајот.
Нема зошто да имаш, и овие сакаат да избришат се што се случило, како Lost Season 5. Сите знаеме дека ќе заврши со хепиенд.

Во меѓувреме, играат на емоции. Џубриња.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Со моите емоции некако не си играат сезонава, барем не во овој случај. Некако сеедно ми беше. Поемотивен ми беше моментот со Волтер во првата епизода. Најверојатно ова е бидејќи уште не можам да се навикнам на скокот низ времето и новите ликови. Од друга страна пак, интересно ми е што со фринџ евентите ќе направат мини рекапитулација на досегашните сезони.
Само не знам зошто Септември издига толкава паника дека ликот на Ета е важен и зошто Опсерверот ја упука туку-така, наместо да ја искористи за да види зошто не може баш неа да ја чита. И да, и мене ми се чини дека на крај ќе ресетираат се', најверојатно преку планот на Волтер. А баш не би сакал Хепили евер афтер инту д лајт Лост крај.
И знам дека Волтер и имињата кои и` ги дава на Астрид можеби се ефтин начин на продуцентите да внесат хумор, ама секогаш се смеам кога ќе чујам некаква нова варијација. Астриф :icon_mrgr:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Не ми се свиѓаше ова што се случи. Се надевам дека ликот ќе го вратат понатаму со некоj time-jump-change-event .. :(

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не е поради ликот.

Голем спојлер
Не ми е нешто посебен ликот нити актерката, нити па е нешто значаен за серијата, не сум емотивен во врска со тоа, туку генерално, родители губат дете и се тоа. Ана Торв не знае да глуми така да добро е што во главно си ќутеше и се тргаше од кадарот, или ја тргаа. Питер е далеку подобар и ми се допадна како ја завршија епизодата со него во преден план

S

Sheldon Cooper

Гостин
Не е поради ликот.

Голем спојлер
Не ми е нешто посебен ликот нити актерката, нити па е нешто значаен за серијата, не сум емотивен во врска со тоа, туку генерално, родители губат дете и се тоа. Ана Торв не знае да глуми така да добро е што во главно си ќутеше и се тргаше од кадарот, или ја тргаа. Питер е далеку подобар и ми се допадна како ја завршија епизодата со него во преден план
Среден споjлер.
Да, чудна е некако, ко да нема емоции, барем да пуштеше солза или да пробаше да одглуми.. Повеќе ми се допаѓаше како Fauxlivia во паралелниот свет. Ета можеа да jа задржат малку повеќе, имаше некоj ведар дух што му даваше мотивациjа на отпорот. Али пошо мислам дека ќе има happy end, би требало да jа вратат :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не бе толку знае, фина е онака допадлива е како карактер, ама има едвај неколку емоции што знае да ги направи...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Како Набљудувачите можат да се уништат кога секогаш се тие чекор пред другите?
Се телепортираат, читаат мисли, одат низ времето, низ димензии итн итн. Коjа им е слабата точка? :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само јас ли мислам дека серијава нема да има хепиенд?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Како Набљудувачите можат да се уништат кога секогаш се тие чекор пред другите?
Се телепортираат, читаат мисли, одат низ времето, низ димензии итн итн. Коjа им е слабата точка? :)
Да, и јас мислам дека им дадоа премногу моќ за сега да ги тепаме на конвенционален начин. Волтер ќе измисли некое чудо и ќе ги решиме. :)

Само јас ли мислам дека серијава нема да има хепиенд?
Јас очекувам хепиенд во стилот бришење на оваа иднина и враќање некаде на почетокот на серијата или на крајот на третата сезона...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Само Волтер ќе преживеј и на крај ќе раскажува шо се случило. :D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Јас се се плашам да не испадне на крај дека Волтер се наапал LSD-а, па сонува ќељави гангстери, фашисти и партизани...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Fox has announced that FRINGE’s series finale will air Friday, January 18th in a two-episode two-hour block starting at 8 PM.
Уште 8 епизоди останаа до финалето така?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Малце ми беше глупо што Питер сам си го закачи од позади ама добро, now we have a weapon! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom