Fringe

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вечер!!! Сакам утре сабајле да станам и новата епизода да ми ја има на торент, ок!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ја изгледав. Просечна епизода али отвара многу нови мистерии. Иако некои делови беа како Fight Club. :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Цело лето ја чекам и на крај имам повеќе прашање место одговори!!!
и без Питер не е тоа тоа!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Питер е како Тајлер. Ќе вреди чекањето, mwa darking.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
исто морам да споменам читав се надевам нема да се важи како спојлер алерт, арно ама реѓисерот рече во едн интервју дека питер ќе се врати но тоа нема да биде во стилот питер е ок, се е ок, се ќе се среди, што значи тука ќе има нешто, и Линколн ќе игра многу важна улога во оваа сезона и повеќето од настаните ќе бидат центрирани околу него, уживајте :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
На cosplay-от пред некое време што беше се појави Питер како набљудувач, и мислам дека во темава имаше клипче од тоа.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
ау ама крипи ми беше некако епизодата :cautious:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ги гледав првите две епизоди од четвртата сезона, откако при првиот обид заспав од досада на стартот... Иде во добра насока според мене, барем до сега, само баш ме интересира како би го средиле Питер како набљудувач. Лустер шишан, а? :)

Него она што ме зачуди е овој Бројлс нигеров. Нели он умира помагајќи и на Оливиа да избега од другиот универзум? И како тоа во четвртава сезона пак си беше пуковник во другиот универзум? Или јас сум ги смешал нешто работиве?

И како што сум пишал пред некоја страница, трет универзум милион посто ќе се вмеша во игра, со кој сака во живот се кладам. Ептен е очигледно дека двата универзума ќе бидат сложни, уште од сега се мириса.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ги гледав првите две епизоди од четвртата сезона, откако при првиот обид заспав од досада на стартот... Иде во добра насока според мене, барем до сега, само баш ме интересира како би го средиле Питер како набљудувач. Лустер шишан, а? :)

Него она што ме зачуди е овој Бројлс нигеров. Нели он умира помагајќи и на Оливиа да избега од другиот универзум? И како тоа во четвртава сезона пак си беше пуковник во другиот универзум? Или јас сум ги смешал нешто работиве?

И како што сум пишал пред некоја страница, трет универзум милион посто ќе се вмеша во игра, со кој сака во живот се кладам. Ептен е очигледно дека двата универзума ќе бидат сложни, уште од сега се мириса.
The timeline has been rewriten... Најверојатно затоа е Бројлс жив, или пак на таа страна имаат некоја супер ултра мега технологија па го оживеале.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Видете бојата на најавната шпица. :icon_lol: На некој начин и гледаме трет универзум. Би немало логика за уште еден, дека и двата беа инволвирани во себеуништувањето и единствената паралела која може да се извлече е, нели другиот универзум е место каде си направил друг избор, универзум кој уствари не постои, дека се уништиле со Питер машината. Dead end е тоа сценарио, според мене.

Што се Бројлс тиче, не Woofer, и да имаат таму супер ултра мега хипер аwesome технологија за оживување џабе :icon_lol: Телото на Бројлс го донесоа на нашиов свет, мртво, помагајќи да побегне Оливија. Тогаш како побегна Оливија и се стигна до сценариото кое се одигра, веројатно уште требаше да е затворена таму и слично? Работите не треба да се такви, туку далеку, далеку поголеми промени треба да гледаме. Ако the timeline has been rewritten due to бришењето на Питер, како уште постои мост-собата? Тој ќе да беше круцијален. Волтер изгледа пак го дрпна од Волтернејт, само што набљудувачот пак го спасил од давење ама го земал со него. Многу прашања, многу можни ствари.. да видеме како ќе се покријат со следните епизоди.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
еве ви Фринџпедиа, супер е страната и ги има постирано и значењата на глифите(симболите што ги даваат кога се емитуваат реклами во америка), во првите две епиоди се појавуваат appear и limbus

Kajgana Shop

На врв Bottom