Fringe

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Стварно безвезе е сезонава, премногу се моткаат околу Peter и Olivia, ја гледам само зошто ја имам почнато од прва... BTW дали ми се чини или Walter си ја слушаше White Rabbit од Jefferson Airplane во последнава епизода :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Сезонава и не е баш безвезе.. последнава премногу драма како за Фринџ некако, се осеќаше на квалитет.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И мене ми беше чудна последнава епизода. Се' беше во знакот на љубовта, како епизодата да е Valentine's Day special. Сепак, ова е Fringe и до крај на сезона гарант нешто ќе се искомплицира помеѓу Питер и Оливија. Ако не, еве нека расчистат со љубовните дилеми, за да можат да се фокусираат на други работи, како на пример, кој го застрела Септември и што воопшто планира Дејвид Роберт Џонс.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
И мене ми беше чудна последнава епизода. Се' беше во знакот на љубовта, како епизодата да е Valentine's Day special. Сепак, ова е Fringe и до крај на сезона гарант нешто ќе се искомплицира помеѓу Питер и Оливија. Ако не, еве нека расчистат со љубовните дилеми, за да можат да се фокусираат на други работи, како на пример, кој го застрела Септември и што воопшто планира Дејвид Роберт Џонс.
Не ми пречи Питер и Оливија толку колку awkward тензијата као помеѓу Оливија и тој хипстерот со наочилата.
:ugh:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не ми пречи Питер и Оливија толку колку awkward тензијата као помеѓу Оливија и тој хипстерот со наочилата.
:ugh:
Мислам дека се повлече хипстерот после муабетот на таа жената со Оливија дур чекаа тој "убавецот" да им дојде. Така да, Олиф и Питер се заедно и тоа е решено. Ај сеа на битните муабети како Септември, Џоунс и тајмлајнот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Добра епизода. Туку...
...овој другиот Линколн навистина умре? Зошто ми се чини дека всушност тој се врати во нашиот универзум, а нашиот остана во другиот за да ја шмека Оливија.

Исто, this!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Само што ја догледав прва сезона (y) Спок ака Вилијам Бел, hell yeah! Серијава е good enough for me. Мада можеле за нијанса да најдат позгодна глумица али и Оли е ок, нели во реалноста секси и смарт детектив не одат баш баш :ROFLMAO: Добра си е добра серијата, го заслужува моето внимание како љубител на сф. Се надевам добри се втората и третата сезона?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Терај, добри се првите сезони. И не отварај повеќе тука дур не не стигнеш зошто ќе се избедираш ептен.

Новава епизода е каде-каде подобра од претходните две по паузата. Почна веќе да се расплетува (со упадот), кај и да е и ДРЏ ќе падне. Не верувам дека ќе има уште една сезона, нема што повеќе да се одработува, освен ако трет универзум не ги нападне првиве два.

Не знам зошто, али осеќам дека Питер ќе го направат набљудувач на крај.

Добра епизода. Туку...
...овој другиот Линколн навистина умре? Зошто ми се чини дека всушност тој се врати во нашиот универзум, а нашиот остана во другиот за да ја шмека Оливија.
Мислам дека не е така. Нашиов Линколн отиде у другиов зошто нашава Оливија не го есапеше 2%. Отиде да ја ќари Оливија од другиот универзум под изговор дека во нашиов универзум нема што да се работи во моментов.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
^ Терај, добри се првите сезони. И не отварај повеќе тука дур не не стигнеш зошто ќе се избедираш ептен.

Новава епизода е каде-каде подобра од претходните две по паузата. Почна веќе да се расплетува (со упадот), кај и да е и ДРЏ ќе падне. Не верувам дека ќе има уште една сезона, нема што повеќе да се одработува, освен ако трет универзум не ги нападне првиве два.

Не знам зошто, али осеќам дека Питер ќе го направат набљудувач на крај.

Мислам дека не е така. Нашиов Линколн отиде у другиов зошто нашава Оливија не го есапеше 2%. Отиде да ја ќари Оливија од другиот универзум под изговор дека во нашиов универзум нема што да се работи во моментов.
Знам, знам затоа внимателно отворив сега да не налетам на некој голем спојлер. Има уште додека да ве стасам, тек почнав со втора сезона некни првата еп. Него шо сакав да ви кажам...

http://www.massivedynamic.com/ :vozbud:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ја гледаше некој новава епизода? Се одмотува клопчето.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ја гледаше некој новава епизода? Се одмотува клопчето.
Наредната епизода би требало да е многу добра. Традиционално, секоја сезона 19-та им е специјална епизода, пример мјузиклот од претходната сезона. Еве тизер:

И плус, Дезмонд.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ја мислев баталивте ради епизодата со човеците-ежови.
Ептен ми беше апсурдна.

Последната си беше класично одлична.

Kajgana Shop

На врв Bottom