Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врвНајдобра епизода ми е кога Рос свири ( со помош на неговите хеликоптер звуци).

хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врв![]()
И после некој кога ке ми рече HIMYM може да се спореди со Friends....
Еј си реков како да го пцујам овој ако ги исхејта и Friends додека се лоадираше странава..

хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врв![]()
ама ако заприметите сите се смеат на таа сцена, се вртат на страна да не прснат 
На блуперсите има за тоа на големо кажуваа. По незнам колку пати ја снимиле сцената оти Рејчел и незнам уште кој таму неможеле да се смират од смеење.иииииииииииииииииииии и и ии..ииии.и.и.ииииииииииииииииииииииииииииама ако заприметите сите се смеат на таа сцена, се вртат на страна да не прснат
![]()
Рејчел не може да се смири воопшто па и на сцената која оди во епизодата се смее. Еве го оригиналот + блуперсот:На блуперсите има за тоа на големо кажуваа. По незнам колку пати ја снимиле сцената оти Рејчел и незнам уште кој таму неможеле да се смират од смеење.
Мала споредба, ако може да се нарече споредба:И после некој кога ке ми рече HIMYM може да се спореди со Friends....