Friends

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.582
Чендлер и Џои ја спасија серијата

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092

Чендлер кои фаци ги прави додека Џои го убедува Рос дека му го рокнал фрижидерот :pos2:
Целава сцена е hilarious

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Инаку повторно ги даваат Friends сите сезони на B92. Секој ден од 19 часот. Стигнати се кога Рос и Рејчел се спанџуваат. :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Инаку повторно ги даваат Friends сите сезони на B92. Секој ден од 19 часот. Стигнати се кога Рос и Рејчел се спанџуваат. :)
Милиони пати да ги глеам, пак смешни ќе ми бидат:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема епизода што не е смешна, ама врвот за мене е кога ќе го изгубат станот на кладба со квизот, категориите на Рос хахаахах

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
Kaj 2-3 ги фатив јас пак денес, кога не стануваа од фотељите Чендлер и Џои. ЕПИК епизода!

Н

'Никола'

Гостин
Ги гледам пак (по 5ти пат), и првпат го забележав ова.
Чендлер на почетокот на 7ма сезона е физички ептен променет. Пропаднат, ослабен и мислам дека има ставено вилица.:eek:
Ѕирнете ја последната епизода од 6та (кога ќе се свршат Моника и Чендлер) и пуштете ја 7ма сезона, скрос се забележува разлика.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Ги гледам пак (по 5ти пат), и првпат го забележав ова.
Чендлер на почетокот на 7ма сезона е физички ептен променет. Пропаднат, ослабен и мислам дека има ставено вилица.:eek:
Ѕирнете ја последната епизода од 6та (кога ќе се свршат Моника и Чендлер) и пуштете ја 7ма сезона, скрос се забележува разлика.
Рехабилитација од дрога. Затоа и го пратија на работа во странство, за помалце on screen минути да има. Го заприметив и ја ова и прогуглав малку...

Н

'Никола'

Гостин
Рехабилитација од дрога. Затоа и го пратија на работа во странство, за помалце on screen минути да има. Го заприметив и ја ова и прогуглав малку...
Никогаш немаше да помислам на ваква работа.:confused: Добро е, барем се среди за понатаму.
Туку дур сум тука, можеби се има дискутирано ама да не барам, Џои серијата вреди да се гледа?
Не барам да ја споредите со оваа, туку она чисто ситкомски, ја бива или не? Џои си го задржа карактерот од тука?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Никогаш немаше да помислам на ваква работа.:confused: Добро е, барем се среди за понатаму.
Туку дур сум тука, можеби се има дискутирано ама да не барам, Џои серијата вреди да се гледа?
Не барам да ја споредите со оваа, туку она чисто ситкомски, ја бива или не? Џои си го задржа карактерот од тука?
Вреди. Ја немам симнато и цела да ја изгледам, ама од тоа шо имам фаќано на Фокс Лајф, Џои си е останат Џои.

Kajgana Shop

На врв Bottom