Friends

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.377
Поени од реакции
4.923
Најискулирана серија ми е. Никогаш нема да ми здосади. Сега ја даваат пак на Б92..
Уклучи мозак исклучи Б-92 хахаха

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Најдобра епизода ми е кога Рос свири ( со помош на неговите хеликоптер звуци).
хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врв :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И после некој кога ке ми рече HIMYM може да се спореди со Friends....

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Еј си реков како да го пцујам овој ако ги исхејта и Friends додека се лоадираше странава..

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Еј си реков како да го пцујам овој ако ги исхејта и Friends додека се лоадираше странава..
Не бре, какво хејтање. Нема епизода која не е смешна во Френдс, нема такво нешто. Освен ова, епизодава е таква што не може да е тоа што е ако фали еден член, за разлика од ХИМЅМ, каде што ако не е Барни, ништо не правиме.

Има многу онака, убер смешни моменти, тоа со квизот, тоа со квизот (бамбузл), тоа со станот, the one with my penis... i mean the last one...:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врв :)
иииииииииииииииииииии и и ии..ииии.и.и.ииииииииииииииииииииииииииии :D ама ако заприметите сите се смеат на таа сцена, се вртат на страна да не прснат :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
иииииииииииииииииииии и и ии..ииии.и.и.ииииииииииииииииииииииииииии :D ама ако заприметите сите се смеат на таа сцена, се вртат на страна да не прснат :D
На блуперсите има за тоа на големо кажуваа. По незнам колку пати ја снимиле сцената оти Рејчел и незнам уште кој таму неможеле да се смират од смеење.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
На блуперсите има за тоа на големо кажуваа. По незнам колку пати ја снимиле сцената оти Рејчел и незнам уште кој таму неможеле да се смират од смеење.
Рејчел не може да се смири воопшто па и на сцената која оди во епизодата се смее. Еве го оригиналот + блуперсот:

--- надополнето: Jul 6, 2011 9:05 AM ---
Мала споредба, ако може да се нарече споредба:

Секој од шестмината во Friends заработуваа 25 000 долари по епизода во првата сезона, цифра која се искачи на милион долари по епизода во последните две сезони.
Петмината во HIMYM заработуваат помеѓу 90-120 000 долари по епизода.

Најниска по гледаност во Friends е седмата сезона со 20.7 милиони гледачи.
Највисока по гледаност во HIMYM е првата сезона со 9.47 милиони гледачи.

Да не зборуваме што Friends е на многу наврати ограбена од HIMYM: група другари кои се дружат постојано, имаат такозвани кафиќ во зградата и маса на која седат постојано, Барни има панч-лајн по примерот на Џои, Тед е сериозниот тип со досадна работа по примерот на Рос, Шербатски е „убавата“ која мења дечковци во групата по примерот на Рејчел, потоа еден куп позајмени и модифицирани сцени и реплики од Friends итн...

Надвор се од секоја споредба...

Kajgana Shop

На врв Bottom