Friends

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
1. И тогаш малку познатиот Хју Лори...
2. Кети Пери... :p :icon_lol:

За мене Friends е надвор од споредба не само со HIMYM, туку и со која било друга ваква хумористична серија.... Пријателите, па празно скалило, па HIMYM и останатите... :)
Кети Пери, Бритни Спирс :)
Едит: А во која епизода гостувал Жан Клод Ван Дам. На другиве ми текнува, ама за овој слабо.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Не го менува фактот дека Френдс ги јаде во гледаност. Пази, ја споредив најнегледаната сезона на Френдс со најгледаната на HIMYM. Иначе најгледаната на Френдс е 29 милиони, beat that...

Еве и од еден друг аспект: холивудски ѕвезди се тепаа да гостуваат во Френдс. Ги видовме Џорџ Клуни, Брус Вилис, Џулија Робертс, Жан Клод Ван Дам, Винона Рајдер, Мајкл Китон, Робин Вилијамс и еден куп други... а кој сака да биде дел од HIMYM??? :)
Никаде не го успорив успехот на Friends. :) Само реков дека не може туку-така да се спореди гледаноста. Ги сакам и двете серии и не гледам причина да им наоѓам маани. :)
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:42 PM ---
Енрике Иглезијас, Никол Шерцингер, Џенифер Лопез... :)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_How_I_Met_Your_Mother_characters

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.642
Поени од реакции
59.571
Reese Witherspoon, Tom Selleck и луѓе: Christina Applegate, најдобрата гостинка во шоуто, толку беше брилијантна во улогата на сестра и на Рејчел што следната сезона ја повикаа пак по што ја освои и Emmy наградата за настапот!

Караницата ја најдов, ма да имаше многу појаки работи... :)

--- надополнето: Jul 6, 2011 11:47 PM ---
Никаде не го успорив успехот на Friends. :) Само реков дека не може туку-така да се спореди гледаноста. Ги сакам и двете серии и не гледам причина да им наоѓам маани. :)
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:42 PM ---

Енрике Иглезијас, Никол Шерцингер, Џенифер Лопез... :)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_How_I_Met_Your_Mother_characters
И јас ги гледав двете серии, не им наоѓам мани само го истакнувам објективното: разликата е огромна. Ете спореди ги сега тие што ги наброи со сите овие гости што ги наброивме во Френдс. Гледаноста не знам како да ја споредам освен со бројки...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Споредните карактери во Пријатели се по-легендарни од главните во HIMYM (освен, можеби, Барни).
А кои се споредни ликови во Пријатели?

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
А кои се споредни ликови во Пријатели?
Хм, на пример родителите на Рос и Моника, Гантер, Џенис, Ричард...
Сите епизоди од Пријатели и HIMYM ги имам гледано, и овие споредни ликови ми имаат оставено повеќе впечаток од, да речиме, главниот лик од HIMYM - Тед.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Едит: А во која епизода гостувал Жан Клод Ван Дам. На другиве ми текнува, ама за овој слабо.
Ми се чини дека беше прва сезона, беа на некое снимање, и он ептен и се засвиѓа на Моника, ама неа и беше срам да се запознае, па Рејчел се запозна со него, за да и го мести на Моника, ама овој па и се пушташе неа цело време, и се испокараа двете итн. Ваљда ќе ти текне од ова...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.642
Поени од реакции
59.571
Ми се чини дека беше прва сезона, беа на некое снимање, и он ептен и се засвиѓа на Моника, ама неа и беше срам да се запознае, па Рејчел се запозна со него, за да и го мести на Моника, ама овој па и се пушташе неа цело време, и се испокараа двете итн. Ваљда ќе ти текне од ова...
Најгледаната епизода, таа што ја спомна Божино, The one after the superbowl. Финале на втора сезона.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Најгледаната епизода, таа што ја спомна Божино, The one after the superbowl. Финале на втора сезона.
Хехехе, епа се извинувам што дуплирав, по име ич не ги знам :p, само ми текнува дека беше во почетните сезони, пошто и Моника и Рејчел беа ептен грди тогаш, особено Моника :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Да на почетокот се ептен некако "Батал" ама потоа ги изгланцаа малку ( дури успеа да создадат мит за преубавата коса на Рејчел). Мислам дека ги доживуваме или барем јас ги доживувам како просечни луѓе кои не изгледаат кој знае како па мејби за тоа привлекоа големо внимание. Мислам дека ќе се сложиме сите дека ниеден не е шо знам јас "Икона, симбол за убавина" ама пак сите ги сакаме. И да заклучам пак, Friends се најдобриот можен АНАЛГЕТИК - проверено.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.642
Поени од реакции
59.571
Рејчел си е ОК во првата сезона, а Моника... пробајте да изгледате една епизода од прва сезона и одма потоа една епизода од 10-та сезона ќе забележите чуден феномен: Моника изгледа помлада во 10-тата :)

Н

'Никола'

Гостин
Доста правите глупи споредби, кој е за да одиме до Јемен.
Ја гледав сабалјево пак епизодата, се подмочав од смеење.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Џенифер Анистон се изгланца благодарение на серијава. Дури потпросечна девојка била. Само видете разлика пред и потоа.

А па за Моника да не правиме муабет. Фиби си остана Фиби од почеток до крај..:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
Џенифер Анистон се изгланца благодарение на серијава. Дури потпросечна девојка била. Само видете разлика пред и потоа.

А па за Моника да не правиме муабет. Фиби си остана Фиби од почеток до крај..:)
Па.. од секој има лоша слика. Лоша поза, лошо светло.. ништо не значат сликите. Сепак други времиња беа, напреднаа во шминкање, фотошоп, етц..
Мене ми се допаѓаа на старт повеќе, онака реални, goofy, даваше интересен шмек на серијата, како да се.. вистински. Рејчел одсекогаш имаше некоја убавина, али ептен сакаа да ја укочат во таа "убавата" фаза. Ми беше ептен пластифицирана во последните, затоа и најодбивен лик ми стана. За Моника ме мрзи да коментирам, инаку види ја Фиби денес колку е остарена.. во споредба. Како баба е станата. Изгледа најстара е била од сите таму. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom