Friends

пред 2 месеца се натерав да ги гледам сите епизоди, од почеток до крај. тие две недели додека гледав беа урнебес!
Глупоста на Џои + Вицовите на Чендлер = Прајслес!

Дури е активна темата да не знај некој од кај да ги најдам "блуперите" од серијата? Точното име им е Friends Gag Reel.

За симнување не знам, на youtube блупери имаш колку сакаш...

За симнување не знам, на youtube блупери имаш колку сакаш...

Работата е да ги симнам да си ги додадам во колекцијата. За гледање ги имам изгледано многу пати..

:tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv:

Фиби :ojea:

Eве неколку сцени и од мене...

1:33 :pos::pos::pos:

I win! You suck! I rule all! Mini-wave in celebration of me! A wo-hoo! :pos2:

what happens when u flick it:)

И да, за крај морав и оваа...

:pos2::pos2::pos2: Легендарно. :icon_lol:

Дали некој може да ми ја најде оваа епизода: Кога Лиса прави едни уметнички слики со кукли кои излегуваат од нив и се морничави, и им ги подарува на другите, а тие немаат срце да и кажат дека не ги сакаат.
Многу ми беше смешна таа епизода.

Дали некој може да ми ја најде оваа епизода: Кога Лиса прави едни уметнички слики со кукли кои излегуваат од нив и се морничави, и им ги подарува на другите, а тие немаат срце да и кажат дека не ги сакаат.
Многу ми беше смешна таа епизода.

Season 10, Episode 6 The One with Ross's Grant

Ја даваат на ХРТ2 па си ја гледам по некогаш.Една од најдобрите серии:smir:

Znae nekoj link kaj moze da se gledaat epizodive? pred nekoe vreme bas mi tekna na serijava i resiv da ja izgleam od pocetok do kraj, i stignav do posledna sezona i gi trgnaa epizodite od stranata i sea poslednata sezona mi ostana nezigleana a mnoug sakam da ja izgledam. Znae nekoj kaj da ja najdam na internet?

Може некој да ми даде линк од торентче преку ПП за сите сезони...само со поголем данлоуд спид пошто 30гб се сите сезони...

Ја гледав серијава последно пред околу 1 година, сега да направам пауза и да ја подзаборавам малку и пак ќе ја гледам
Инаку насмешна епизода ми е таа кога Џои учи француски :pos:

Најдобра серија сум ги гледал сите сезони.А таа епизода Џои кога учи француски е крај.Кога му објаснува на нигерот дека џои е ретардиран :pos2::pos2:

Мојата омилена серија. А оваа епизода ми беше најинтересна :

:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom