Friends

Vo prvata epizoda koga sedat na kafe i Ros veli: "Ama jas ne sakam da bidam sam, sakam da sum zenet povtorno", i togas se pojavuva Rejcel na vrata vo vencanica, A Cendler veli: "A jas sakam milion dolari !!!" :pos2:

...И ги испружва рацете, надевајќи се дека ќе му паднат од небо :)

Омилени во серијава ми се сцените во таа “нивната“ кафетерија, таму секогаш паѓаат најсмешни сцени :)

Najdobra serija komedija na site vreminja.Sekogas ,ama bas sekogas sum se smeela na glas dodeka ja gledam.Steta sto veke ne ja snimaat,bea tolku dobri.Mislam deka do kraj na zivot da ja gledam nema da mi zdosadi.Ros spored mene e najzakon.Gi obozavam!!!!

А ај кажете официјално, кога ја даваат на А2, ако знае некој.

Ja mislam deka ni oni ne znaat koga ja davaat.Eden den u 2 ipol,sledniot den u 4,pa u 5 i taka sekoj den.Ti treba cista sreka ili dremenje pred tv za da ja nacekas.Ama sreka si gi imam na dvd taka da nema problem:)

Ja davaat i na HRT (ne znam koja - dali 1 ili 2). Bas vcera bese epizodata vo koja glumese Brad Pitt

Eve sega gi gledam pak od pocetok i ja izgledav vtorata sezona, legendi se, mnogu mi se smesni Cendler i Joey zaedno koga pravat gluposti, posebno koga go izgubija bebeto na Ros :pos2::pos2::pos2:

ги обожавам најдобри се....ама најинтересна ми е фиби кога пее таа песната за мачка или што и да е:pos2::pos2:и џои кога учи француски:pos2:

Одлична серија една од најдобрите во последните 20 години. Дали некој ја има цела колекција, па да можам да ги гледам од почеток.

Friends се легенди!! Една од најдобрите хумористични серии што некогаш биле на телевизија!:ojea:

Ги обожавам Френдс сите се супер мн откачени, ама најзакон е кога Џои ќе рече: ,,How you doing,, :vozbud:

Сцената со Џои и Рејчел во хотелот е јака коче се бацуваат.
После долго прислушкување влегуваат овие забеганиве и:

Мonica: What the hell are you doing?!
Rachel: Well... we made out for about 5 minutes and now we are talking to our friends about it... So i think it's 6th grade! GET OUT!!!
Chandler: Ok ok, but can you do something for us... the people who love you?
Rachel: Sure...
Chandler: INNUNCIATE! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom