Серијава е најдобра од сите, од глумците Чендлер и Џои се ептен забегани, сеа повторно ја гледам на а2, само барав по нетов да видам колку епизоди се вкупно ама не најдов. Да не знае некој?
Еееееееееееееееј сакате да кажете дека ке ја има пак серијава на А2?Ооооо се возбудив жими сеЈЕс
најтоп серија.најубава.најсмешна.кога ти е мака пушти ги и ке заборавиш на се...Фиби дефинитивнио според мене е најзакон а после тоа дјои
ај некој за потврда нека пише дали стварно ке има на А2 и од кога почна да иде у етер новата телевизија не сум информиран надвор од светот на телевизијата и комуникациите сум
леле,ги спуштив сите 10 сезони,си гледав секој ден по седум,осум епизоди и ги догледав.и сега мака ми е,требеше да си гледам по една,двеама ај филмот ке го чекаме
Vo prvata epizoda koga sedat na kafe i Ros veli: "Ama jas ne sakam da bidam sam, sakam da sum zenet povtorno", i togas se pojavuva Rejcel na vrata vo vencanica, A Cendler veli: "A jas sakam milion dolari !!!" :pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.