Милиони пати да ги глеам, пак смешни ќе ми бидатИнаку повторно ги даваат Friends сите сезони на B92. Секој ден од 19 часот. Стигнати се кога Рос и Рејчел се спанџуваат.
И шо ќе прајме? Вуду кукли и петиција Авалон да ја донеси во Скопје?Кој е за формирање на Фиби Буфе фан клуб во Македонија?
Рехабилитација од дрога. Затоа и го пратија на работа во странство, за помалце on screen минути да има. Го заприметив и ја ова и прогуглав малку...Ги гледам пак (по 5ти пат), и првпат го забележав ова.
Чендлер на почетокот на 7ма сезона е физички ептен променет. Пропаднат, ослабен и мислам дека има ставено вилица.
Ѕирнете ја последната епизода од 6та (кога ќе се свршат Моника и Чендлер) и пуштете ја 7ма сезона, скрос се забележува разлика.
Хаха одлична идеја - јас сум ЗА!Кој е за формирање на Фиби Буфе фан клуб во Македонија?
Никогаш немаше да помислам на ваква работа. Добро е, барем се среди за понатаму.Рехабилитација од дрога. Затоа и го пратија на работа во странство, за помалце on screen минути да има. Го заприметив и ја ова и прогуглав малку...
Вреди. Ја немам симнато и цела да ја изгледам, ама од тоа шо имам фаќано на Фокс Лајф, Џои си е останат Џои.Никогаш немаше да помислам на ваква работа. Добро е, барем се среди за понатаму.
Туку дур сум тука, можеби се има дискутирано ама да не барам, Џои серијата вреди да се гледа?
Не барам да ја споредите со оваа, туку она чисто ситкомски, ја бива или не? Џои си го задржа карактерот од тука?