Фрчко Тајсон

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не е фрчковски толку будала да се тепа со жени, мене повеќе ми мириса на тоа дека двеве се степале па овој мажов на другиов ги одвоил притоа удирајќи ја жената на фрчко, а овој кога дошол му пукнал филмот и на (за него пилиштарец од 28 години - Фрчковски има 50-51 година) типот му мавнал две воспитни толку ќе да е.
Другото е познато пренапумпување на медиумите, освен тоа не знам што го величате толку фрчковски ко дби тебало да е господ, дека е паметен и дека е јак на зборови тука нема што ам далеку е од господ и некој со лидерска или политичка моќ.
Otprilika taka bi trebalo da bide.
Zanimlivo,i faktorite se lugje,krv,meso...
Ali i batkava kako perdasi politicarcinja,pretpostavuvav deka i fizicki bi reagiral...ako treba...makar i izgubil...

Ali i batkava kako perdasi politicarcinja,pretpostavuvav deka i fizicki bi reagiral...ako treba...makar i izgubil...

Али баткава како пердаши за “компромис“, претпоставував дека и физички би реагирал ... ако треба, за Република Скопје...:pusk:

Gledas deka ti si so naocari. Edno e da se mrzi Frcko a drugo e da se procita vistinata. Abe vie i na vakvi raboti gio vadite nastanite od kontekst.Vikas sekoj razumen maz bi gi razdelil dvete zeni , no mazot na Veljanovksa toa ne go storil tuku posmatral kako zena mu ja tepa Frckoica a deteto vreska.
I sto trebalo da napravi ovoj koga se pojavil , da gi casti kafe ?
Vtoro ne ja udril zenata, aj za den dva kje ispadne deka i mavnal 5 boksla i 3 kloci i ja dovrsil so bezbol palka. CCCCC.
ps. slusnav deka taa Katerina Veljanovska e bratucetka na Trajko Veljanovski, i sega namesteno e ili ne.

А по кој дел од мојот пост сметаш дека сум со наочари??? Јас пишав, било фрчко било грујо било трајко ... за осуда е .... а небев на место настанот да знам што точно се случувало ... читам што пишат ако тие ме лажат тогш и јас лажам....сепак да се удира женско не е МАШКОСТ...

фрчко ќе го предизвика рускиот џин валуев
како не му е срам бе кретен

фрчко ќе го предизвика рускиот џин валуев
како не му е срам бе кретен

Не налетал на некој со две рала мустајќи.Да налетал на некој таков па да го модросал и да му удрел ќотек до посер.Фрчко,јак штик а?

Види сеа каква мизерија сте значи, копате теми намерно само да лупнете нешто. Ебате партиските полтрони. 5-6 души сте овде и лупате глупости, т.е вадите теми од пред пола година. Срамота е ова за водење кампања, сериозно прозирни сте.

А шо, треба да се заборави дека Фрчко културата и пристојноста си ги остава дома пред да излезе?

Зашто Фрчко Тајсон? Подобро е Frchko in Street Fighter - The Battle for parking lot.

А шо, треба да се заборави дека Фрчко културата и пристојноста си ги остава дома пред да излезе?

Не треба, ама ако почне да се ваѓа нечистиот веш пред избори на сите, има да е лудо и незаборавно... Повеќе лудо отколку незаборавно. :tv:

На нечиста игра, со нечиста игра и се враќа. Ако почне едната страна да пука ниско, другата уште пониско, и така до избори.

Не мењавај тема, апла се гледа дека намерно се вади темава од архива, за да провоцираат,ебате полтроните.
Барем Фрчко не поправал транзистори, ако идеме до таму, и не лежел у затвор заради измама, како некој што го преставил како бубалица додека бил во средно. Нејсе...

Не мењавај тема, апла се гледа дека намерно се вади темава од архива, за да провоцираат,ебате полтроните.
Барем Фрчко не поправал транзистори, ако идеме до таму, и не лежел у затвор заради измама, како некој што го преставил како бубалица додека бил во средно. Нејсе...
Намерно се вади од архива?

Типот, кој МЛАТИ ЖЕНИ, се кандидира за претседател, и темава као не треба да биде актуелна?

Дај бе немој со небулози и патетични обиди.

П.С
Кога веќе го спомна транзисторот...Не само што е насилник и физички напаѓа жени, туку е и колумнист со тежина на малициозна трачерка.
Епитет до епитет.

Фрчко го има мојот глас затоа што застапува правилни вредности. Благодарам што ме потсетивте на овој негов чин од пред некој месец.

Поздрав до пио-пжс на умс на вмро на кур-се-тресе-у-ладна-вода роботчето партиско.

Вау, каков криминал!!!!!Не ми се веруе.Не го гласам тогаш!

Тоа е вештина, занает...а почитуваниот професор тоа го користи за омаложување на својот колега, сега ривал...жално!

Па дај да ја договориме за Реми Боњаски и Фрче во К1. Ке го пријавиме Фрче ако треба и на К1 Гран При во Tокио.

Љубомир Фрчковски

Weight: 2 милиони долари

Wins: Kриминални зделки како министер.

Loss: Кога замина од функцијата како министер

KO: Дечкото и девојката на паркинг пред некој месец.

Martial Arts: Мито и Корупција.

Alias: Фрче

watch

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom