badluckguy
Оган под ѕвездите
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 2.925
- Поени од реакции
- 131
Една песна ептен ми се слага со темава....
За сите типци ко Фрле....
За сите типци ко Фрле....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
све мажишта оваа земја...искомплексирани лузери..јаделе ластици во забавиште...ебате пиздата...може наишол на некој поситен или покултурен...жена некој да ти удри..пред тебе?????
ја не знам тој другиот ептен овца....
Ебаго лигавиот, нашол женско да тепа, да не му се исушила онаа работа па сега му е се женско криво.
Глупак, наместо да фати сеир да гледа....подобра претстава од женска тепачка нема:kesa:
Сега на вести слушнав дека Фрчко го исплескал тој Александар Блажевски, зошто му ја тепале невестата пред синот, кој се исплашил и плачел...Ако е така, алал да му е има пиво од мене... Ако не, јеби га ќе плати некоја казна за тоа што бил Рамбо, ама на тепаниот ќотекот никој не му го враќа...
Pa majku mu, ziveeme vo 21 vek, so tepacki li ke gi sreduvame rabotite?
A jas go mislev Frcku za praven expert, pa mislev ke si viknel kulturno policija, em ke si dobiel osteta ako navistina go napadnale, em ke go pokazese negovto znaenje od pravoto. A vaka, izgleda Frcko nema nikakvi poznavanja od pravoto, a se pravi praven export i toa po megjunarodno pravo, a vsusnost e politikolog t.e. expert po demagogija.
Takvi li se expertite na SDSM?![]()
![]()
![]()
Jas kako sto cuv, Frcku i gospozata go napadnale drugiot par, zosto im ja blokirale kolata i cekale 4 min.
Кај си арчел рака да ја тепа?
Како беше она, слушнав дека на жена рака не се кревало, па кога ја подбрав на клоци.
Фрчко идол треба да ни биде, не вака да го плукате.
Може за политички анализи не го бива, но очигледно за терање на правдина во реален живот е супер.
Напред фрле. И земи хебла следниот пат, кај е кола без хебла во неа.
Аматер.