Фрчко Тајсон

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Една песна ептен ми се слага со темава....
За сите типци ко Фрле....

Ми го срами факултетот.....запалете го Фрле...

Знаете од каде доаѓа фрчковски? од Шврчковски

Нека не ве чуди ако деновиве Милчин почне да тепа за ред во продавница.

све мажишта оваа земја...искомплексирани лузери..јаделе ластици во забавиште...ебате пиздата...може наишол на некој поситен или покултурен...жена некој да ти удри..пред тебе?????

ја не знам тој другиот ептен овца....

све мажишта оваа земја...искомплексирани лузери..јаделе ластици во забавиште...ебате пиздата...може наишол на некој поситен или покултурен...жена некој да ти удри..пред тебе?????

ја не знам тој другиот ептен овца....

Општо е срамота за еден политичар и признат професор, да се тепа за паркинг:nesum: ...Али не му е првпат, се збореше дека ја тепал својата бремена жена, мислам претходната!!!

Кај си арчел рака да ја тепа?
Како беше она, слушнав дека на жена рака не се кревало, па кога ја подбрав на клоци.
Фрчко идол треба да ни биде, не вака да го плукате.
Може за политички анализи не го бива, но очигледно за терање на правдина во реален живот е супер.
Напред фрле. И земи хебла следниот пат, кај е кола без хебла во неа.
Аматер.

Ебаго лигавиот, нашол женско да тепа, да не му се исушила онаа работа па сега му е се женско криво.
Глупак, наместо да фати сеир да гледа....подобра претстава од женска тепачка нема:kesa:

pa po rastot e tolkav da zenskiot pol go gleda kako predizvik..

Ајде ајде... доплукајте па да се префрлиме на темата за Бритни и нејзиниот нервен слом :tapp:

Дали е политички режирано или пак е обичен маалски проблем кој е претворен прекрасен жолт печат.

Буууууу... убијте го Фрчко маме му е*ам, плука по македонштината... па уште и тепа девојчиња...

Kosa gori ispod slema,
valjamo se po prasini,
niko od nas pojma nema,
da smo davno u masini.................................................... клик на црвеното копче на далечинскиот управувач.

Сега на вести слушнав дека Фрчко го исплескал тој Александар Блажевски, зошто му ја тепале невестата пред синот, кој се исплашил и плачел...Ако е така, алал да му е има пиво од мене... Ако не, јеби га ќе плати некоја казна за тоа што бил Рамбо, ама на тепаниот ќотекот никој не му го враќа...

интересно! што ете се нашле сестра ми и некој мои колеги таму и пукале сеир:pos2: каков народ сме човече...:kesa:

Сега на вести слушнав дека Фрчко го исплескал тој Александар Блажевски, зошто му ја тепале невестата пред синот, кој се исплашил и плачел...Ако е така, алал да му е има пиво од мене... Ако не, јеби га ќе плати некоја казна за тоа што бил Рамбо, ама на тепаниот ќотекот никој не му го враќа...

Pa majku mu, ziveeme vo 21 vek, so tepacki li ke gi sreduvame rabotite?
A jas go mislev Frcku za praven expert, pa mislev ke si viknel kulturno policija, em ke si dobiel osteta ako navistina go napadnale, em ke go pokazese negovto znaenje od pravoto. A vaka, izgleda Frcko nema nikakvi poznavanja od pravoto, a se pravi praven export i toa po megjunarodno pravo, a vsusnost e politikolog t.e. expert po demagogija.
Takvi li se expertite na SDSM? :pos: :pos: :pos:

Jas kako sto cuv, Frcku i gospozata go napadnale drugiot par, zosto im ja blokirale kolata i cekale 4 min.

Pa majku mu, ziveeme vo 21 vek, so tepacki li ke gi sreduvame rabotite?
A jas go mislev Frcku za praven expert, pa mislev ke si viknel kulturno policija, em ke si dobiel osteta ako navistina go napadnale, em ke go pokazese negovto znaenje od pravoto. A vaka, izgleda Frcko nema nikakvi poznavanja od pravoto, a se pravi praven export i toa po megjunarodno pravo, a vsusnost e politikolog t.e. expert po demagogija.
Takvi li se expertite na SDSM? :pos: :pos: :pos:

Jas kako sto cuv, Frcku i gospozata go napadnale drugiot par, zosto im ja blokirale kolata i cekale 4 min.

Па ако им ја блокирала колата, зошто они не повикале полиција културно ( а не како тие од СДСМ ) туку ја земале правдата во свои раце, како во 21 век ? Интересна работа како во секој дневен настан, колку и да е банален, наоѓате примеси на ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ... До курца веќе...Имаш теми за нив, шкрапај си со тастатурата... На крајот на краиштата, ако прочиташ внимателно имам болдирано „ Ако е така„ алал да му е има пиво... Сеуште стојам на тој став...

Кај си арчел рака да ја тепа?
Како беше она, слушнав дека на жена рака не се кревало, па кога ја подбрав на клоци.
Фрчко идол треба да ни биде, не вака да го плукате.
Може за политички анализи не го бива, но очигледно за терање на правдина во реален живот е супер.
Напред фрле. И земи хебла следниот пат, кај е кола без хебла во неа.
Аматер.

Едвај чекам да те заглави некој на паркинг, и после пар сати да дојде и да ти удри две три васпитни “у знак извињења“.
Фрчко за воџа!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom