Фрчко Тајсон

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Вие можете да зборите колку сакате, типот е УСТАВ во пишување колумни...како им го спушта.Алал да му е

Малку си ги збркал работите. Типот е КОЛУМНА во пишување устави, а колумните му се ... :baeh:

Малку си ги збркал работите. Типот е КОЛУМНА во пишување устави, а колумните му се ... :baeh:

:pos::pos::pos:

Типот е Супер

final.gif

Каде му е достоинството?Сигурно кога Господ делел достоинства, Фрчко по цигари го пуштиле..:ironija:

Пу бе да тибам народот...мегу најугледните луге во државава е а види го какви скандали прави да тибам тоа цвикерите да тибам...
Не знам баш кои се твоите критериуми за угледност, мене одамна не ми личи дека се држи меѓу најугледните луѓе во државава.

Чувај Боже, од вакви фаци кои млатат жени.

Брука! Дали истава фаца беше 5 години министер за внатрешни и која година за надворешни?

Вакви фаци за во 17 години самостојност една третина беа на најглавните позиции во државата, а сега сами себе се амнестираат ко ништо да не било, ко во меѓувреме да бил на некое интерпланетарно патување, па сега да дошол по толку време и продава басма, како е тоа убаво таму у галаксијата на Андромеда, и како ние треба да се стремиме кон тоа. А кој ли само не доведе таму кај што сме?!

Вук длаку мења, ќуд никако.

Sramota za Frcku.
Vidovme kolku mu sece na Frcku i koga toj nema kapacitet za osnovno rezoniranje, ke ni soli pamet kako da se vodi drzavata. Od takvi ''experti '' bez mozok kako nego, Makedonija dojde na ova deredze.

Јас имам слушано дека и од порано женаму ја тепал, пишуваше во Фокус, и Младеновски заработи тужба поради тоа поради клевета..Сега, ако се испостави дека е вистина, ќе си се спаси...

hahaha

Attachments

• jakoqs5.jpg
    jakoqs5.jpg
    135,5 KB · Прегледи: 60
Sramota za Frcku.
Vidovme kolku mu sece na Frcku i koga toj nema kapacitet za osnovno rezoniranje, ke ni soli pamet kako da se vodi drzavata. Od takvi ''experti '' bez mozok kako nego, Makedonija dojde na ova deredze.

Deka bil Frcko pa bilo sramota. Da bese napadnata zena mu na premierot od nekoj si bracen par, da mu se javi uplakana a deteto vristi ne znam sto bi gi snaslo protivnicite od obezbeduvanjeto na premierot.
Togas site vie sto go napagate Frckovski kje pisuvavte , abe kako ne i ja skinale glavta na taa kominjarka, arno i napraile, itn itn.
Bitushanec kako bi reagiral ti nekoja tipka da ja tepa zenati vo prisustvo na tvoeto dete a mazot i da ne ja spreci vo toa. Kje pregovaras ? Kako kje ja otrgnes od zena ti ? Pola od vas sto ste demek sega mnogu fini bi ja dignale na kloci. A trnot so takvi vekje sme go procitale kako postapuva.:smir:

Секој разумен маш би ги разделил двете жени а не да и рече на сопствената остај ти сеа ја превземам одовде...

Ит интеле сметаш ли дека некој е маш ако крене рака на жена?? НЕ јас во никој случај не би продолжил со тепачка особено не со некоја жена... и нема врска дал бил грујо, дал бил трајко или фрчко .. маш шо крева рака врз жена не е маш, и тоа требе да се осуде а не да се етикетира по партија ... во македонија значи се зависи од бојата на наочарите кој се носат...ц.ц.ц свашта

Доста бе, фрчко ова, фрчко она. Можда медиумите претерале малце. Еве тој што изјавил:
Фрч напиша:
Двојката и' се нафрлила на мојата сопруга, ја нападнале физички, Велјановска ја удрила, а Блажевски ја турнал. Претходно ја пцуеле и рекле дека „ќе ја згазат“. Сето тоа се случувало пред очите на детето, кое се расплакало и исплашило - објаснува тој.Фрчкоски посочува дека така разлутен му удрил две шлаканици на Блажевски, кој во тој момент се наоѓал во својата кола.

- Не направив ништо друго, освен тоа. Не сум ја повлекол за коса Велјановска. Тие двајцата се наоѓаа заедно во колата и затоа можеби некому се причинило дека сум го направил тоа. Повеќе луѓе го видоа инцидентот и може да го потврдат моето тврдење.

И мене некоја дечурлана ако ми малтретира жена/дете, му маам 2 шамара :), без разлика на полот. Тоа демек нетепање жени од филм ви е? Еве ви глеајте како се тепаат, па мислете дека се понежен пол :)

Си има очевидци, ќе кажат што било и како било. До тогаш :tv:

Не претерале медиумите. Добро е што полека избива на површина вистинската слика и прилика на дигнатиот мајмун.

Долго време дотичната индивидуа и се наметнува на јавноста и изиграва дека е некаков крем во државата, а всушност на сите упатени им е јасно дека се работи за тешко сељачиште. Ќе се сетите одеше на работа со точак и со штипка на панталоните...

Да видиме сега дали ќе биде третиран како еднаков пред законот со сите други граѓани.

Да видиме сега дали ќе биде третиран како еднаков пред законот со сите други граѓани.
За 2 шамара? Не верувам, по 100 евра шамарот ќе му го наплатат и никому ништо. :)

Секој разумен маш би ги разделил двете жени

Gledas deka ti si so naocari. Edno e da se mrzi Frcko a drugo e da se procita vistinata. Abe vie i na vakvi raboti gio vadite nastanite od kontekst.Vikas sekoj razumen maz bi gi razdelil dvete zeni , no mazot na Veljanovksa toa ne go storil tuku posmatral kako zena mu ja tepa Frckoica a deteto vreska.
I sto trebalo da napravi ovoj koga se pojavil , da gi casti kafe ?
Vtoro ne ja udril zenata, aj za den dva kje ispadne deka i mavnal 5 boksla i 3 kloci i ja dovrsil so bezbol palka. CCCCC.
ps. slusnav deka taa Katerina Veljanovska e bratucetka na Trajko Veljanovski, i sega namesteno e ili ne.

Абе не е фрчковски толку будала да се тепа со жени, мене повеќе ми мириса на тоа дека двеве се степале па овој мажов на другиов ги одвоил притоа удирајќи ја жената на фрчко, а овој кога дошол му пукнал филмот и на (за него пилиштарец од 28 години - Фрчковски има 50-51 година) типот му мавнал две воспитни толку ќе да е.
Другото е познато пренапумпување на медиумите, освен тоа не знам што го величате толку фрчковски ко дби тебало да е господ, дека е паметен и дека е јак на зборови тука нема што ам далеку е од господ и некој со лидерска или политичка моќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom