FRAMED - the daily movie guessing game

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.902
Поени од реакции
23.579
Читериииии! :pos:
Го искористив на втората слика. Секако немав појма кој е филмот и резултатите од Google Lens search ама никако не ми помогнаа.

Па дури и да ми помогнеше немаше да го решам туку намерно ќе ги промашев останатите 4 обиди. Ми нема смисла да се фалам дека сум го погодил а буквално денеска прв пат слушам за филмов.

П.С. Доколку не го решиш го дава одговорот на крај?
Јас денеска набрзинка изнастискав ентер и не ми текнува дали го имаше решението на крај.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.086
Го искористив на втората слика. Секако немав појма кој е филмот и резултатите од Google Lens search ама никако не ми помогнаа.

Па дури и да ми помогнеше немаше да го решам туку намерно ќе ги промашев останатите 4 обиди. Ми нема смисла да се фалам дека сум го погодил а буквално денеска прв пат слушам за филмов.

П.С. Доколку не го решиш го дава одговорот на крај?
Јас денеска набрзинка изнастискав ентер и не ми текнува дали го имаше решението на крај.
Го дава решението накрај.

Мислам дека ако го немаш гледано филмот, нема шанса да го погодиш. Освен ако не е ептен познат кадар.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.969
Поени од реакции
37.226
Го дава решението накрај.

Мислам дека ако го немаш гледано филмот, нема шанса да го погодиш. Освен ако не е ептен познат кадар.
Абе и да го имаш гледано филмот понекогаш е тешко. Јас за Goodfellas за малце ќе утнев. На шеста го погодив, зашто конечно се појавија актери а не врати и мостови во кадарот.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
IMG_20220331_150951.jpg

Не сум го гледал ама ми останале во сеќавање насловите на јапонскиве цртани што се во топ 250 па искрено лупав наслови додека не погодив. Инаку само по кадар немаше шанси.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.086
Абе и да го имаш гледано филмот понекогаш е тешко. Јас за Goodfellas за малце ќе утнев. На шеста го погодив, зашто конечно се појавија актери а не врати и мостови во кадарот.
Да, мора сепак да ти текне по нешто карактеристично што си запамтил. Гудфелас јас го погодив од прва, али само зашто во уличката на првиот кадар имаше интересна дешавка која баш ја прокоментирав дур го гледав филмот. А денешниов беше полесен мислам со анимираниот.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Мислам и најпопуларен јапонски цртан е.
И така јас на гугл побарав 10 најпопуларни јапонски цртани, па да се спремам за денешниот, ама овој што требаше да го погодам, не беше на списокот :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Igrata ke bese bolje ako ti davase promasenite obidi da bea vidlivi, da si gi vrtite pominatite sliki dur razmisljate

Ke dobie uste edna dimenzija, ke osetite mozebi vibe, kinematografija...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.969
Поени од реакции
37.226
Igrata ke bese bolje ako ti davase promasenite obidi da bea vidlivi, da si gi vrtite pominatite sliki dur razmisljate

Ke dobie uste edna dimenzija, ke osetite mozebi vibe, kinematografija...
Не те сфатив баш, ама можеш да ги вратиш поминатите слики во секое време дур погаѓаш.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Framed #21
⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

Од прва дое на волеј.. ем меѓу омилени ем тазе репризиран

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Од трета денес. Тапа е што дава небитни кадри. Ко денес, првиов кадар од метрото што колку што ме држи сеќавање е скроз небитен и потсеќа на друг филм што го немаат во база.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.086
1648814785428.png

Можеш да ги вртиш претходните дури погодуваш. А исто сега заприметив дека откога ќе го погодиш, можеш да ги видиш и останатите кадри. Последниот кадар е оној најпознатиот за филмов, нема кој не би го погодил, ако го гледал. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom