- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.168
- Поени од реакции
- 10.136
26.03 Being John Malkovich
Читериииии!Search image with Google Lens?
Го искористив на втората слика. Секако немав појма кој е филмот и резултатите од Google Lens search ама никако не ми помогнаа.Читериииии!
Го дава решението накрај.Го искористив на втората слика. Секако немав појма кој е филмот и резултатите од Google Lens search ама никако не ми помогнаа.
Па дури и да ми помогнеше немаше да го решам туку намерно ќе ги промашев останатите 4 обиди. Ми нема смисла да се фалам дека сум го погодил а буквално денеска прв пат слушам за филмов.
П.С. Доколку не го решиш го дава одговорот на крај?
Јас денеска набрзинка изнастискав ентер и не ми текнува дали го имаше решението на крај.
Абе и да го имаш гледано филмот понекогаш е тешко. Јас за Goodfellas за малце ќе утнев. На шеста го погодив, зашто конечно се појавија актери а не врати и мостови во кадарот.Го дава решението накрај.
Мислам дека ако го немаш гледано филмот, нема шанса да го погодиш. Освен ако не е ептен познат кадар.
Да, мора сепак да ти текне по нешто карактеристично што си запамтил. Гудфелас јас го погодив од прва, али само зашто во уличката на првиот кадар имаше интересна дешавка која баш ја прокоментирав дур го гледав филмот. А денешниов беше полесен мислам со анимираниот.Абе и да го имаш гледано филмот понекогаш е тешко. Јас за Goodfellas за малце ќе утнев. На шеста го погодив, зашто конечно се појавија актери а не врати и мостови во кадарот.
И така јас на гугл побарав 10 најпопуларни јапонски цртани, па да се спремам за денешниот, ама овој што требаше да го погодам, не беше на списокотМислам и најпопуларен јапонски цртан е.
Не те сфатив баш, ама можеш да ги вратиш поминатите слики во секое време дур погаѓаш.Igrata ke bese bolje ako ti davase promasenite obidi da bea vidlivi, da si gi vrtite pominatite sliki dur razmisljate
Ke dobie uste edna dimenzija, ke osetite mozebi vibe, kinematografija...