FRAMED - the daily movie guessing game

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Успешно од четврт обид денес, вчера од шести обид успех.
Играва е невозможна ако го немаш гледано филмот :icon_lol:

Вчера го трефнав од прва, денес од петтата слика. Not bad :)

Framed #20
⬛ ⬛ ⬛ ⬛

Со ова 3 од 3.. Зборлињата после некое време малку ми здосадија, ова со филмовиве мислам дека нема

Framed#20
FRAMED.png

Screenshot_20220331-094451_Chrome.jpg
Јас искрено, на среќа го пишав. Прво се мислев друг филм да пишам. Ама во секој случај, со вториот кадар ќе го погодев.

Search image with Google Lens? :D
Хахах не. Се гледаше дека е јапонска школа цртан. А има 3-4 што се убер популарни и во топ 250 имдб.

Пробав со замокот прво, пошто првата слика така делуваше, па после со овој. Мислам и најпопуларен јапонски цртан е. Скоро имаше некоја вест дека Јапонците направиле театарска претстава по него.

Хахах не. Се гледаше дека е јапонска школа цртан. А има 3-4 што се убер популарни и во топ 250 имдб.

Пробав со замокот прво, пошто првата слика така делуваше, па после со овој. Мислам и најпопуларен јапонски цртан е. Скоро имаше некоја вест дека Јапонците направиле театарска претстава по него.

Немам гледано ниту еден anime. :)
Не се ни обидував да погодам туку само стиснав ентер до крај.
Ја едвај 5 цртани филмови имам гледано севкупно. Soul, Shrek, Despicable Me, Ice Age и Kung Fu Panda. (ова е со исклучок на оние класиците од порано базирани на басни и бајки како Црвенкапа, Пепелашка...)

Бај д веј, да ги пишуваме решениата од претходните денови за да знаеме што поминало?

Goodfellas 29/03
Hot Fuzz 30/03

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom