Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Е стварно би му ја исчупал главата на овој тип(mi40). ми се поврати од сите тие 444444444, што ги пишува и тој негов клаберски живот. и од комшиите негови и од секој лик што го има спомнато во неговите патешествија!!! Фак, Ацид дај ми адреса од младичов
Ако е ова точно:
Добро значи навистина имало и ке има легенди! но сите се прашувате,што станало со МИ4О мичо нее веќе помеѓу живите за жал,прерано си отиде детено, а Вардарче сега изиграва Администратор на Виртуелна Македонија

ќе треба на гробишта да го бараш.

Мислам дека имаме нова легенда. Ви го соопштувам ова со нескриено задоволство, затоа што се појави во мојот подфорум. Погледнете ја темата, а потоа постот. Обрнете внимание на втората реченица.
Чек сега.Танцот спорт...
Ако е танцот за овој спорт тогаш он сигурно табла не игра да не му сломат зуби.

it is ok
20061106190908d.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? ?????? ??? ??? ???

ит ис ок :pos: :pos:

Тоа за Мичо стварно зборите бе?Не се заебавајте за такви работи:toe:

oki_man каде си човеку?
Не дека имам нешто против членот, баш ми недостига. Каква свежина внесе во темите на кошарка, па нема нешто слично. Секогаш ме разведруваа постовите на дечкото. Дај ако читаш, врати се... оваа година подобри се Пејсерс бар ќе имаш причина за радoст. :")
He is come back!:vozbud::vozbud::vozbud:
Последна активност: денес 00:24

Nikolasr напиша:
Па мислам дека знам што е DJ Плеер..тоа доле ми треба..еми максимален буџет ми е 1300(мислам дека се малце али толку.. засега)...ако нема здравје..
дечкото ке купува две ДЈ миксети и плеер за 1300 ден.:tapp::pos2:

PATO_007 напиша:
Апри-ли-ли-ли
Што ви е на вас бе!!!Какви лажги почнаа да се пишуваат:pos2::pos2::pos2:
Како може Абрамович до пред некој месец од 7 милијарди што ги имаше да не банкротира а овие над 14 милијарди и во еден ден банкротираат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ако е така значи 1-ви Април ќе биде ден каков што е и Петок 13:pos2::pos2::pos2:
:locked:

Детево е повеќе од легенда...

ice_woman напиша:
Ako za vas Branko e krmak za mene Nikola e Higiena.
Da ne sakate da go oslovuvam kako pastir ili ovcar.
Kazete kako .
Zarem diskusija e vaseto so sekakvi navredi.
Koga vas ve vregate odma kaj moderatorot.
Ne placete
Најновата форумска легенда од штабот на СДСМ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom