Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Добро значи навистина имало и ке има легенди! но сите се прашувате,што станало со МИ4О мичо нее веќе помеѓу живите за жал,прерано си отиде детено, а Вардарче сега изиграва Администратор на Виртуелна Македонија
WTF?! :ija::ija:

Мислам дека имаме нова легенда. Ви го соопштувам ова со нескриено задоволство, затоа што се појави во мојот подфорум. Погледнете ја темата, а потоа постот. Обрнете внимание на втората реченица.
:pos2::pos2::vozbud::pos2::pos2:

би ја додала ренате која е НЕпатриот и има различни мислења во секоја реченица:pipi:

би ја додала ренате која е НЕпатриот и има различни мислења во секоја реченица:pipi:
Дај некој пост од неа да видиме дали прераснува во легенда.

Zevsus напиша:
Баталете го Лет...
пак ќе повторам една од мудростите на дедо ми:
Удри гомно...да ти смрди рука.
Што си постигнал ? :vozbud::pos2:

Let 3 напиша:
И оттогаш не те тепал дедо ти.

Лет3 :zver:

ZOTE напиша:
Па авионите се на даљинско управувани! Ил ити си паднал од марс па не знаеш. Второ во моментот на рушењето и удирањето на авионите се појавува НЛО. што е тоа НЛО? Ванземаљци? Да да па и демоните и ѓаволот и луцифер се ванземаљци :wink:
ЗОТЕ...талент невидент.

Невиден и неоткриен:):):):)

Дечкото од иднината:vozbud:Отиде он до вц, овде 20 страни се наполнија..:pos2:

Е стварно би му ја исчупал главата на овој тип(mi40). ми се поврати од сите тие 444444444, што ги пишува и тој негов клаберски живот. и од комшиите негови и од секој лик што го има спомнато во неговите патешествија!!! Фак, Ацид дај ми адреса од младичов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom