Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Овој тим4е легенда бил :))
Абе не е само тоа.....
Еве еден пост шо го имам кај мене у писи
абе видејте тие од ФА колко шо имаат они у нивните галви јас имам у долната толко!!!!
:pos2::pos2:

А тоа ФА значи Фемили Аеродром(навивачка група)

Легенди за 2006-та година се Fantom_oh и KaiTekk. Легенди за 2007-ма StevoMC. :pos:

Комисијата за избор на легенди сеуште е во тешки дискусии за Легенда 2008. :pos:

ех...времиња...и тогаш лазар му рече на водка...no more :)

А мене ме нема во легенди.Ајде јас ќе се кандидирам за 2009.

Легенда е Ајсшутер :helou: А и јас ке се кандидирам за легенда.Хаха

Мислам дека имаме нова легенда. Ви го соопштувам ова со нескриено задоволство, затоа што се појави во мојот подфорум. Погледнете ја темата, а потоа постот. Обрнете внимание на втората реченица.

Мислам дека имаме нова легенда. Ви го соопштувам ова со нескриено задоволство, затоа што се појави во мојот подфорум. Погледнете ја темата, а потоа постот. Обрнете внимание на втората реченица.

Ептен е убав...спортот?:uvo:

од кога бе танцот е спорт?:nesum::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не знам, или Жак Рог се начукал и сменил нешто или малиов го лажат од дома, да не се осеќа како педер :)

A бе ај, што сака нека учи и нека вежба.Ама да мислиш дека танцот е спорт стварно глупо е:pos:
Oсвен ако мисли дека кога слават голови и титули, тогаш танцуваат па според тоа и танцот е спорт:)

хахаха спортот танцување:pos: и уше се гордее со тоа дечкото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom