Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
oki_man каде си човеку?
Не дека имам нешто против членот, баш ми недостига. Каква свежина внесе во темите на кошарка, па нема нешто слично. Секогаш ме разведруваа постовите на дечкото. Дај ако читаш, врати се... оваа година подобри се Пејсерс бар ќе имаш причина за радoст. :")

Порано на времето имаше еден кец_у_кец...ама џенем отидоа неговите постови

Можеби некој се сеќава

oki_man каде си човеку?
Не дека имам нешто против членот, баш ми недостига. Каква свежина внесе во темите на кошарка, па нема нешто слично. Секогаш ме разведруваа постовите на дечкото. Дај ако читаш, врати се... оваа година подобри се Пејсерс бар ќе имаш причина за радoст. :")
Ohhh, MAN YEAP! Колку добра поезија пишуваше.

Pacers 102,Bobcats 95:Flip Murray so 14 od negovite
22 vo odlicnata treta cetvrtina i Shawne Williams so
14 od negovite 16 vo cetvrtata cetvrtina i Indiana
preziveaa od gnevnite za pobeda Charlotte.
Skorot sega na Indiana e (27-41).
March 19,2008.:motor::motor::motor:
Pacers 110,Knicks 98:Mike Dunleay so postignati 36
:ojea::ojea::ojea:poena rekord vo karierata po
:ojea::ojea::ojea:cetvrti pat seszonava a po
:ojea::ojea::ojea:vtorpat povtorno nad Knicks
:ojea::ojea::ojea:a Danny Granger postigna
:ojea::ojea::ojea:15 od 26 poena vo cetvrtata
:ojea::ojea::ojea:cetvrtina,a so toa gi ostavija
:ojea::ojea::ojea:Knicks bez zansi za pobeda.
:ojea::ojea::ojea:Indiana e sega so (26-41),
:ojea::ojea::ojea:March 17,2008.:motor::motor::motor:
Timberwolves 113, Pacers 124:Danny Granger so 10
od negovite 32 poena vo prvoto poluvreme i na
poluvreme imaa 17 poena razlika.
Skorot na Indiana e (28-41).
March 21,2008.:motor::motor::motor:
И вака до бесконечност. :)
Погледнете ја само темата за Индијана Пејсерс, сам си пишуваше цело време. :motor: :ojea::ojea: :motor:

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2072135&postcount=749

Ке види ме.(A)

Во случај да го збришет:
ilefx напиша:
како и да е го чекам новиот патч од си 9.0.3 па ке види ме на него

9.0.1 работи ок со кракот (кај мене без крак е ок)
icon_wink.gif

9.0.2 зеза за сега , со кракот (кај мене без крак е ок) :vozbud:

9.0.3 ке види ме :tv:

SWEDEN
баШка и го Штелав саатот кога отиде у ВЦ претходно па мислеШе ја ебам 4 саат а она нема врска немасе ни 2 саата и така ја јебо..
Зарем е можно волку да се лаже.
цццц

Нема да цитирам постови ама прочитајте некој пост од Desire у Драга Кајгана. :pos:. Нема шансе рамнодушен да останеш :pos:

Нема да цитирам постови ама прочитајте некој пост од Desire у Драга Кајгана. :pos:. Нема шансе рамнодушен да останеш :pos:
Ahahahahahahaaaaaa zakonsi daj msn:tapp:
Не дај боже некој да прочита било кој твој пост,особено у љубов и секс мачо финтите :pos:

А да,и тоа што некои луѓе едноставно не сфаќаат некои работи доведува до пишување на вакви глупости :back:

Аууу па вие сте отвориле тема во свет и случувања а ова е мистерија зашто атлантида тоа и била. добро нема везе нека се спојат сите теми во една.

п.с. сега каде да пишувам?
Прајслес.

А да Desire без навреда,ама ако не ме фати мрзата ги читам и дома препаѓам од смеење:pos2:.Зверски се нема што:smir:

Добро значи навистина имало и ке има легенди! но сите се прашувате,што станало со МИ4О мичо нее веќе помеѓу живите за жал,прерано си отиде детено, а Вардарче сега изиграва Администратор на Виртуелна Македонија

kajse krejzi pojol agim krasnici i dardan lele bez niv mi e dosadno da ne se vzatvor

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom