Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Ферари очобол...

Добра трка ко за промена, криво ми е розберг шо не собра последни сили...[DOUBLEPOST=1396803067][/DOUBLEPOST]
Raikkonen pojak u lotus bese c c c

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ланскиот Лотус и годинешниов Ферари немаат никаква допирна точка, ко да споредуваш баби и жаби..

По неколку години Ф1 ми станува повторно интересна. Верувам дека во текот на сезоната ќе биде уштепоинтересно, конкурентите на Мерцедес сигурно ќе се консолидираат.

Сакаше Розберг да тепа!

Sent from my ST21i using Tapatalk

Добра трка ко за промена, криво ми е розберг шо не собра последни сили...[DOUBLEPOST=1396803067][/DOUBLEPOST]

Ланскиот Лотус и годинешниов Ферари немаат никаква допирна точка, ко да споредуваш баби и жаби..
Lanskiot lotus bese poslab od lanskiot ferrari pa pak gurase nekako raikkonen nekad duri i pred alonso doduse pogolem del u pocetokot i 2 bese u championship points. Mislam deka dugminjava ne mu lezat. Nemase ni edno preteknuvanje za razlika od alonso koj pak pokaza nekakva borba

Најдобра трка после Бразил2012

Sent from my ST21i using Tapatalk

Очај,ужас,мизерија.Издржав до 20ти круг и напуштив,ова човече на ништо не личи.

Мн добра трка кими срце ми се кине коа го глеам немоќен :facepalm:

Со оглед на тоа колку очајно досадна е Формула 1 последниве години, денеска имаше нешто поинтересна трка. Ќеиф ми е Фетел да види малце борба за позиција како иде, отколку се' кога ти е џвакнато.

Lanskiot lotus bese poslab od lanskiot ferrari pa pak gurase nekako raikkonen nekad duri i pred alonso doduse pogolem del u pocetokot i 2 bese u championship points. Mislam deka dugminjava ne mu lezat. Nemase ni edno preteknuvanje za razlika od alonso koj pak pokaza nekakva borba

Споредуваш погрешни работи, за тоа дека ланскиот лотус бил подобар незнам...беа прилично изедначени, лотус имаше свои трки, исто и ферари. Било кој болид од лани нема врска со овие од оваа сезона. Нека не те лажат имињата, се е сменето, и неможеш да правиш споредба по само после 3 трки после вакви драстични промени, ќе прајме муабет на летната пауза па да видиме кој до каде е. Башка тоа, алонсо во Ферари е веќе одамна навикнат, Раиконен само што се враќа таму сега и нормално е да биде вака некое време дури се адаптира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom