Формула 1 - сезона 2014

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, порано не смееше да ми падне влакно на ТВ додека гледав Ф1, а сега дури се прашувам дали воопшто да тепам време пред ТВ, и дај боже да го тргнат правилоно за 100kg/h!!! Друго нешто, зошто ли ќе воведуваат Формула Е, кога веќе гледаме Формула Е??? Овие ФИА без никој да ги тера ќе ја уништат Ф1![DOUBLEPOST=1396790950][/DOUBLEPOST]Абе, порано не смееше да ми падне влакно на ТВ додека гледав Ф1, а сега дури се прашувам дали воопшто да тепам време пред ТВ, и дај боже да го тргнат правилоно за 100kg/h!!! Друго нешто, зошто ли ќе воведуваат Формула Е, кога веќе гледаме Формула Е??? Овие ФИА без никој да ги тера ќе ја уништат Ф1!

Според мене за денешнат трка:1.Розберг2.Хамилтон3.Рајконен/Боттас

Sent from my ST21i using Tapatalk

Абе, порано не смееше да ми падне влакно на ТВ додека гледав Ф1, а сега дури се прашувам дали воопшто да тепам време пред ТВ, и дај боже да го тргнат правилоно за 100kg/h!!! Друго нешто, зошто ли ќе воведуваат Формула Е, кога веќе гледаме Формула Е??? Овие ФИА без никој да ги тера ќе ја уништат Ф1![DOUBLEPOST=1396790950][/DOUBLEPOST]Абе, порано не смееше да ми падне влакно на ТВ додека гледав Ф1, а сега дури се прашувам дали воопшто да тепам време пред ТВ, и дај боже да го тргнат правилоно за 100kg/h!!! Друго нешто, зошто ли ќе воведуваат Формула Е, кога веќе гледаме Формула Е??? Овие ФИА без никој да ги тера ќе ја уништат Ф1!
Нешто читав демек уште не им биле развиени болидиви,им фалеле уште 150-200 коња па тек тогаш ќе имало подобар звук.

МРТ Собраниски или SK1? :-)

МРТ Собраниски или SK1? :)
СК1 далеку подобри коментатори се, малку мртви се, ама подобри.
А овие нашиве среде Формула може за поло да почнат да прават муабет, никогаш не знаеш...

Да ти ебам формулата глупа,да му се одмили на човек да ја гледа...(n)(n)

Sto se slucuva so ferrari. Na raikkonen ne mu lezi noviot tip na bolid ili do klubot e?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sto se sluci koe salto. Maldonado si go bivA za vakva raboti. Ko na vettel pred nekoja sezona

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Последно уредено:
WOW THIS IS F1, Гутиерез врска немаше шо се деси!? :-)

Важат ли се круговите додека е SAFETY CAR

Sent from my ST21i using Tapatalk

Не можам да ги гледам вака Ферари и не можам, на што личи ова бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom