Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Поредок ипол .. Ууфффф првите 8 :vozbud: - СЧ за Фетел, типот здиве во последниот брз круг, кога скина околу 8 десетинки во однос на најбрзиот до тогаш. Ферари и МекЛарен беа во екстра издание (потфрли само Џенсон со тоа 8мо време). Несомнено, возбудливи квали. како увертира за утрешното прво ГП за оваа сезона.

Навистина ке биде многу интересно оваа година ,има многу конкуренти за Титулата кои и тоа како ја посакуваат,Единствено тешко ке ми биде за кого да Навивам со оглед дека сум Фан на Ферари ама го Мразам Алонсо,Навивам за Шуми а го мразам Мерцедес..Ке Биде Многу Занимливо и со неочекување ја очекувам утре Трката

Ред Бул ја оправда фаворитската улога која што му се даваше непосредно пред почетокот на сезоната и Фетел ќе стартува од првата позиција после извонредниот круг. Ме радува враќањето на Ферари кои според мене се главни фаворити за победа утре. Сепак со оглед на тоа што утре за прв пат ќе се вози според новите правила ништо не може со сигурност да се каже како ќе биде. Мислам дека ќе следиме многу возбудлива трка.

Од колку часот е утре трката?

Директен пренос на Алфа ТВ од 13:00 часот

Ќе биде интересна трката утре. Фетел ме изненади денеска на квалификациите, морам да признаам. :toe:
Утре очекувам некој од возачите на Ферари да победи, јас ќе си навивам за Маса.

Моја прогноза 1-2 победа за Ферари, трет - Фетел или Хамилтон :helou:

добро е, задоволен сум од распоредот...

дури и со овој пласман како на квалификациите да заврши утре трката ќе биде супер.
се ќе биде разочарување за Ферари освен и двајцата возачи да се качат на подиум... и како што кажа Батон шампионот на стартот се познава :wink:

Ух супер старт на сезоната ќе гледаме...браво за малиот Фетел :)

Утре сакам победа на Ферари...Форца скудериа!!

Сезонава мислам после колку време ќе биде една од подобрите...Од дамна не сме гледале вакви трки со вакви искусни возачи и болиди!
Мој фаворит АЛОНСО!!:smir:

На кој канал и време ке има Форумула?

Првите тројца се на меки гуми кој побрзо се трошат колку ке се исплати тактиката ке видиме утре.

100% оваа сезона ќе биде поинтересна од минатата која беше најдосадна досега и се на се гледав 6-7 трки. Од оваа сезона нема промашување :tv:

нема промашување мора да се гледа ќе биди доста жестоко.:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom