Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа треба да почекаме да влезат во бокс, па колку-толку да видеме некоја промена на позициите.

Коментаторов со ПП апаратот и со начинот со кој коментира за Шумахер како да сака да му го :pusk: е легенда. А за правилава многу тапа ми е. Порано кога имаше во пит и долевање па ќе се случеше да заборават тоа цревото да го откачат па и со црвево да излезе болид па и некои други дешавки, а сеа многу тапа ми е некако.

Нека донесат уште некое правило возачиве од компјутер да управуваат пошто и така е тапа...

Lele ne da me nerviraat ovie novite grafiki, nisto ne se cita sto pisuva, koe ime, koj koe mesto e, kolku e razlika izmegu vozaci... treba pred televizor so lupa da stois da procitas...

Mислам дека ова ќе биде година на Алонсо и Ферари..Но се надевам на интересна сезона,на последната трка да се решава шампионот,а не како лани,шо дури и не глеав..

Пак овие од алфа даваат реклами во меѓувреме тимско радио со фетел ...и овај вика ете разбравме што е проблемот ...к*р разбравме ни да каже што кажале немора да преведува во целост...бетер од миленко барем англиски разбираше тој...

А што ломотеше на почетокот коментаторов дека ќе имало многу пит стопови да мењаат гуми? Сега засега 1 имаат повеќето и некој по 2...

Многу ми е чудна позицијава оваа сезона... одсекогаш додека беше Шуми во Ферари сум навивал само за него ... и сега се врати на трките но не во Ферари... некако последниве години фан му бев на Маса така да ... и сега ќе го гледам повеќе Маса и не би сакал Шуми да победи ... незнам но не го очекував овој камбек посебно не во друг тим:toe:

Оу Ферари како гризат... Ако издржат до крај ќе биде одлично. Меѓутоа, нема баш интересни моменти, требаше да чекаме до 35-40 круг за да почнат да се пристигнуват...

Не дека сум нешто по формула немам гледано ич, но стварно е поглупо од порано.Ова болидиве малецки ко да не е формула 1.:tapp:

ајде момци издржете ! ! !
уште само 3 круга!

ајде уште на старт да зееме one-two победа...

овој Маса ти е малер невиден!

ајде момци издржете ! ! !
уште само 3 круга!

ајде уште на старт да зееме one-two победа...

овој Маса ти е малер невиден!

One-two победа:vozbud::vozbud: Ќе биде оваа наша година:vozbud:

43 POINTS !
на само првата трка :vozbud:

брао за Маса, мислев ќе испадне откако имаше проблем со спојлерот.

ги разбирам фановите на Мекларен дека им беше досаден почетоков... 15 сек се премногу.

FORZA FERRARI ! ! !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom