активноста е слаба,само 3ца македонски менаџери,мал број на играчи.....Што се случи бе? Од толку активност, 120 страни веќе, а сега ништо. Дај активирајте се малку.
Како иде?
Нема од Косово бе, не шири дезинформации....За тие што незнаат го напуштив Вардар и преминав во DJUP од холандија.Има доста македонци,а и срби,црногорци па и еден од косово .Се надевам дека вардар ќе освои барем уште 3 титули додека да се вратам
На темата за представување видов еден косовар(барем така се представи)е сеа дали е прв тим или академија тоа незнамНема од Косово бе, не шири дезинформации....
Ти може си видел во темата за академијата шо е... Пошо Дјуп има втор тим во втора лига, трчкаат дечиња таму, има и еден талент од Косово таму... Иван ја води академијата.
Иначе се пријавив за преведувач пред некое време, и така имам слободно време... чекам уште да ми ги дадат фајловите, и оригиналните преведени фајлови од Бојан Трајковски и Горан Трпковски(првиот менаџер на Macednoia Utd.) шо превеле нешо ситно... А и координаторот за преводи е менаџерот за Djup па преку него иде работава.
Али админиве спори у курац...
koj igrac si ti,inace nema sansi nikakvi da go ponistis dogovorot ke treba da cekas sezona najmalce moze i dveма јок бе какви кредити еве јас ќе направам менаџер ал треба да го ослободам играчот само ако има некој буџет да ме купи и некако ослободи од договорот одма правам менаџер седам 2 дена како асистент и се префрлам во некој клуб