Кај мене бенитез ги зема ливерпул после 2-3 сезона и одма освои лига шампиони и тоа против пак милан само сеа беше 2-0 ( бентеке 2 гола
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем нормална е циркулацијата на менаџери кај тебе. Кај мене Мојс е на Ливерпул, Жозе замина во Јунајтед а Ван Гал во ЧелзиКај мене бенитез ги зема ливерпул после 2-3 сезона и одма освои лига шампиони и тоа против пак милан само сеа беше 2-0 ( бентеке 2 гола)
Барем нормална е циркулацијата на менаџери кај тебе. Кај мене Мојс е на Ливерпул, Жозе замина во Јунајтед а Ван Гал во Челзипосле се пензионираше Ван Гал па Мурињо го избркаа од Јунајтед и пак отиде во Челзи и пак го избркаа, Пеп отиде во Јунајтед освои ЛШ и го избркаа и сега е мислам на Евертон менаџер
![]()
Кај мене Бенитез е селектор на Шпанија, шта речиБарем нормална е циркулацијата на менаџери кај тебе. Кај мене Мојс е на Ливерпул, Жозе замина во Јунајтед а Ван Гал во Челзипосле се пензионираше Ван Гал па Мурињо го избркаа од Јунајтед и пак отиде во Челзи и пак го избркаа, Пеп отиде во Јунајтед освои ЛШ и го избркаа и сега е мислам на Евертон менаџер
![]()
Maнчини е на Реал кај менеКај мене најакото е Мојс во Барса, па отказ јади после 6-7 месеци и замена Манчини![]()
Кај мене после 5 сезони Јувентус напрај рандом трансфер плати 50м за играчзашто би го играл последниов пач кога АИ-то не праи трансфери, боље терај си на претходниот пач.